Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Geloof niet alles wat er op de chat wordt verteld (en 14 andere tips)
10/02/2015
In meer dan 90 landen is het vandaag Safer Internet Day. In ons land worden meer dan 15.000 jongeren via allerlei initiatieven gewezen op de mogelijke gevaren van internetten en krijgen ze vooral tips over hoe ze veilig kunnen surfen, mailen, chatten en noem maar op. Child Focus krijgt twee melding..
DateBrandonScottWolf.com een datingsite voor en over één man
10/02/2015
Bent u al die datingwebsites en applicaties beu? Ziet u door het bos de bomen niet meer? Dan heeft de Amerikaan Brandon Scott Wolf een oplossing.  De komiek gebruikte -net als vele vrijgezellen – verschillende datingwebsites. Hij was het beu om ze één voor éé..
Genkenaar voor 1.200 euro opgelicht op datingsite
10/02/2015
Een man uit Genk dient klacht in tegen de Nederlandse datingsite Foxy Dating. Hij werd naar eigen zeggen opgelicht met misleidende informatie, waardoor hij in een maand tijd 1.200 euro kwijt was. “Niemand kwam opdagen op afspraken, maar ik ben wel gepluimd met die betalende chats.” ..
Wat doe je als je net seks had met een superster? Selfie nemen!
09/02/2015
'Net seks gehad met Edelman, echt waar.' Die selfie met een superster uit het American Football gaat als een lopend vuurtje rond op sociale media. ..
Succesvolle vrouwen zijn aantrekkelijker
08/02/2015
Uit een grootschalig onderzoek van het Amerikaanse datingbureau Match is gebleken dat intelligente en succesvolle vrouwen het meest aantrekkelijk zijn voor een man. ..
‘Binnen één jaar zullen heel wat relatiebureaus sluiten door Tinder’
06/02/2015
Snel, gemakkelijk en goedkoop. Nooit was op zoek gaan naar de ware liefde zo eenvoudig als met de dating app Tinder. Amerikaanse datingsites zijn al lang niet meer tegen de concurrentie van Tinder opgewassen. Maar nu wordt ook de Vlaamse datingmarkt bedreigd. ..

Binnen één jaar zullen heel wat relatiebureaus sluiten door Tinder
06/02/2015
Snel, gemakkelijk en goedkoop. Nooit was op zoek gaan naar de ware liefde zo eenvoudig als met de dating app Tinder. Amerikaanse datingsites zijn al lang niet meer tegen de concurrentie van Tinder opgewassen. Maar nu wordt ook de Vlaamse datingmarkt bedreigd. ..
Eén kind op tien sprak al af met volwassene die hij of zij online ontmoette
04/02/2015
Als ouder volgen wat je kind online doet, internetfilters installeren of chatten verbieden: het haalt weinig uit. De meeste 8- tot 12-jarigen ontsnappen aan die controle. Eén op de tien sprak zelfs af met een volwassene die hij of zij online leerde kennen. ..
eSports toernooi onder vuur voor aanpak lesbische vrouwen
04/02/2015
De Filipijnse eSports-organisatie Garena, die op 22 februari de Iron Solari League organiseert, is zwaar onder vuur komen te liggen naar aanleiding van de regels die zouden gelden voor het toernooi. Qua opzet zou het een "all-feminine" toernooi zijn en hoewel men ook lesbische en transgender vrouwe..
Tinder Plus wordt dubbel zo duur voor wie ouder dan 30 is
02/02/2015
Tinder heeft vandaag een aantal lang verwachte nieuwe functies bekend gemaakt. De opvallendste verandering: mensen boven de dertig moeten meer voor hun lidmaatschap betalen dan jongere gebruikers. ..