Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Dit verwachten mannen en vrouwen van een eerste date
31/03/2015
Wat doe je beter wel en niet op een eerste date? Uit een onderzoek van zoekmachine GoEuro en datingapp Lovoo blijkt onder meer dat Belgen absoluut niet galant zijn als het op daten aankomt. ..
David Beckham escorteert zoon Brooklyn op eerste date
31/03/2015
David Beckham toonde zich in de The Late Late Show with James Corden alweer van zijn beste kant als vader. Al is meegaan met je zoon tijdens zijn eerste date misschien toch een tikkeltje overdreven. ..
Dit is Facebook van plan met Messenger
26/03/2015
Grote baas Marc Zuckerberg heeft op een conferentie in San Francisco de nieuwe plannen voor Messenger voorgesteld. De chatdienst van Facebook wordt een nieuw platform dat ook andere apps integreert. Maar waarom is dat nu nodig? ..
Medeoprichter van Tinder lanceert nieuwe vrouwvriendelijke dating app
25/03/2015
Tinder wordt gedomineerd door de man. Vraag een willekeurige vrouw die de app gebruikt en de kans zal groot zijn dat ze een verhaal of twee kan vertellen over serieus creepy berichten die ze ontving van mannelijke matches. ..
Meest aantrekkelijke singles van België wonen in Vlaanderen
19/03/2015
Vlaamse dames zijn duidelijk met hun achterste in de boter gevallen, want de meest aantrekkelijke singles van België bevinden zich ergens in Vlaanderen. Althans, volgens henzelf toch. De meest bescheiden singles zullen we dus wellicht ergens anders moeten zoeken.  ..
Franse datingsite Gleeden.com vervolgd voor aanzetten tot ontrouw
18/03/2015
Overtreedt de Franse datingsite Gleeden.com de wet? Daarover moet een rechter beslissen na een klacht van de Associations Familiales Catholiques, zo meldt de BBC. De datingsite richt zich specifiek tot getrouwde mensen, terwijl de Franse wet expliciet stelt dat trouw onlosmakelijk deel uitmaakt v..

Datingsite vervolgd voor aanzetten tot ontrouw
18/03/2015
De Franse datingsite gleeden.com moet voor de rechter verschijnen nadat de Associations Familiales Catholiques een klacht indiende tegen de website, die mensen zou aanzetten tot ontrouw. De datingsite richt zich namelijk specifiek op getrouwde mensen. Maar de Franse wet stelt dat trouw onlosmakelij..
Tinder-meisje brengt SXSW in verleiding
16/03/2015
Enkele Tinder-gebruikers op het SXSW-festival in Austin, Texas zijn vorig weekend het 'slachtoffer' geworden van een geniepige marketingstunt om de thriller 'Ex Machina' te promoten. Een knappe brunette op de datingsite trok ieders aandacht maar wie een gesprek met haar begon, kwa..
Knappe Russische single smeekt om een kind
16/03/2015
De Russische Elena Lena Komleva is net 29 jaar geworden en heeft twee problemen: ze heeft nog geen lief en haar mama wil heel graag grootmoeder worden. En nu heeft Elena er iets op gevonden om van het ‘gezaag’ van haar moeder af te zijn. ‘Maak me zwanger’, smeekt ze via social media. ..
Dating in de 90's - Ross, Chandler, Rachel of Monica?
15/03/2015
Beschrijven hoe knap je nieuwste crush wel was? Dat kon niet door meteen naar zijn Facebookpagina te surfen op je smartphone en zo te laten zien aan je vrienden. In plaats daarvan omschreven we onze nieuwste vlam aan de hand van de personages uit Friends. ..