Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Lexa.nl lanceert nieuwe campagne LoveYourImperfections
19/04/2015
Wie vindt het leuk om zijn imperfecties te onthullen? Niemand. Onze imperfecties zijn taboes die we verbergen, zeker wanneer we nieuwe mensen ontmoeten. Toch weten we het allemaal: niemand is perfect. Jezelf zijn is de enige manier waarop je nieuwe mensen echt goed kan leren kennen. ..
VDAB lanceert eigen Tinderapplicatie voor studenten
16/04/2015
Arbeidsbemiddelaar VDAB wil studenten die zich op de arbeidsmarkt storten, laten begeleiden door professionele mentoren. Om de twee partijen met elkaar in contact te brengen, heeft VDAB een nieuwe app gelanceerd: mentor. ..
Waarom deze singles hun eerste date niet helemaal uitzaten
11/04/2015
Ben jij al ooit op zo'n verschrikkelijke date geweest dat je halverwege het aftrapte? Wel een gebruiker op de sociaalnetwerksite Reddit vroeg het aan andere surfers en de verhalen waren om achterover van te vallen. Wij selecteerden de meest frappante eerste dates. ..
Zo plan je een huwelijk zonder stress
10/04/2015
Allemaal leuk, zo'n huwelijksaanzoek, maar nu het op organiseren aankomt begin ik stress te krijgen. Trouwen doe je niet elke dag en ik weet niet wat je wanneer moet regelen. Daarom vroeg ik raad aan Antwerpse wedding planners van MerryMakers, die aanstaande echtparen begeleiden tot aan - en ..
Liefhebbers van gesmolten kaas hebben meer seks
10/04/2015
Liefhebbers van broodjes met gesmolten kaas gaan vaker van bil dan mensen die croque-monsieurs links laten liggen. Dat moet alvast blijken uit een onderzoek van de datingsite Skout. ..
Ook met Pasen gaan we vreemd
03/04/2015
Uit een onderzoek van de datingsite Victoria Milan blijkt dat de paasgeest mensen er niet van weerhoudt om vreemd te gaan. ..

De do's en don'ts van digitaal daten
01/04/2015
Steeds meer singles surfen naar datingsites op zoek naar een partner. Vooral gescheiden veertigers met een drukke baan zijn vaste klant. Maar hoe groot is de kans dat je via internet de (nieuwe) liefde van je leven vindt? Vijf vragen over digitaal daten. ..
Internet populairste plek om date te vinden
01/04/2015
Onlangs deed de Nederlandse datingsite Lexa.nl een onderzoek naar wat voor singles de populairste plek is om te daten. Uit dit onderzoek bleek dat het internet de laatste jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen en inmiddels de populairste plek is om te daten. 53% van de singles gaf in dit ond..
Helft van de Belgen wil wel een online date
31/03/2015
De tijd dat er een sociaal taboe rustte op online dating, is voorbij. Eén belg op twee staat wel open voor een afspraakje met iemand die ze online leerden kennen. Dat blijkt uit een onderzoek van social discovery site Twoo.com. ..
Steeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite
31/03/2015
Steeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite, om op deze manier een nieuwe liefde te vinden. Je als 50 plusser inschrijven op een datingsite en hiermee op weg te gaan naar nieuw liefdesgeluk blijkt dan ook.een effectieve methode, want dagelijks vinden diverse Belgische senioren e..