Dating Nieuws

Nieuws, trends en achtergronden uit de datingsector

Een Nieuwe Benadering van Online Dating: Een Fatsoenlijke en Respectvolle Datingomgeving
01/07/2023
Online dating is de afgelopen jaren enorm populair geworden, maar velen ervaren het als oppervlakkig en frustrerend. Veel datingapps lijken te focussen op uiterlijk en snelle ontmoetingen, waardoor de zoektocht naar een diepere verbinding bemoeilijkt wordt. ..
Als je op zoek bent naar Thaise vrouwen in België om mee te daten, dan hoef je niet helemaal naar Thailand te reizen.
25/04/2023
Dankzij de opkomst van Thaise datingsites kun je nu gemakkelijk contact leggen met Thaise mannen en vrouwen in België en de ware ontmoeten. ..
Wil je graag met Filipijnse vrouwen daten in België?
22/04/2023
Dan hoef je niet helemaal naar de Filipijnen te reizen. Tegenwoordig zijn er diverse datingsites waar je Filipijnse vrouwen in België kunt ontmoeten en leren kennen. ..
Loes is vastbesloten om de liefde van haar leven te vinden en gaat daarvoor elke dag, gedurende 30 dagen, op een date.
07/04/2023
Ze is klaar voor een serieuze relatie en hoopt door deze uitdaging haar (mogelijk slechte) datinggewoontes beter te begrijpen. Het experiment levert niet alleen memorabele afspraakjes op, maar ook waardevolle levenslessen. Zo ontdekt Loes dat sommige mannen hyperjaloers kunnen zijn, en dat &eacut..
Zit jij vast in de fase van eindeloos praten met een date? 2 relatietherapeuten vertellen hoe je uit deze onzekere impasse kunt komen
08/01/2023
Heb je al een tijdje leuk contact met iemand die je leuk vindt, maar lijkt er niets meer uit te komen? Dan kan het zijn dat je vastzit in de 'praatjesfase'. Twee relatietherapeuten geven uitleg en tips over hoe je toch uit deze impasse kunt komen. "Het is gevaarlijk om zelf aannames ..
Dankzij de online datingtips van professor Lara, zul je in 2023 succesvol zijn in het vinden van een lief.
06/01/2023
Lara, een communicatiewetenschapper die haar man heeft ontmoet op Tinder, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar dit onderwerp en heeft haar kennis vastgelegd in een boek. Ze heeft de sleutel tot succes gevonden en kan je helpen bij het kiezen van de juiste profielfoto en openingszin, en bij het ..

Het sociale mediaplatform Pinterest heeft een rapport opgesteld waarin de datingtrends voor 2023 worden voorspeld.
23/12/2022
Het rapport onthult dat we genoeg hebben van de traditionele date-activiteiten zoals pinten pakken in een café of romantische diners bij kaarslicht. De top vijf van populairste dates voor 2023 ziet er anders uit en bevat enkele verrassende nieuwkomers. ..
'Hesidating' is een datingtrend die steeds vaker voorkomt en die beschrijft hoe mensen te veel twijfelen bij het aangaan van een relatie.
27/11/2022
Deze twijfel kan voortkomen uit verschillende factoren, zoals onzekerheid over hun eigen gevoelens, angst voor commitment, of het vergelijken van potentiële partners met anderen. Het probleem met deze trend is dat het leidt tot ongezonde relaties en onnodige emotionele stress. Mensen die..
Vrijgezel­len hebben een beetje FOMO hebben, fear of missing out.
27/11/2022
Maar dan voor betere partners die ze misschien mislopen. Jacobus legt uit dat veel mensen in deze generatie meerdere opties open willen houden bij het daten. Ze zijn bang dat ze betere partners zullen mislopen en hebben last van FOMO, oftewel fear of missing out. Er zijn altijd mensen die er..
Datingsite ontmaskert bedriegers met oude en valse profielfoto’s
15/01/2016
Gent - De datingsite Twoo, gerund van aan het Emile Braunplein, voegt videogesprekken toe aan zijn profielen. “Zo vallen mensen die verouderde of valse profielfoto’s gebruiken door de mand”, klinkt het bij Twoo. ..