Meest aantrekkelijke singles van België wonen in Vlaanderen

Vlaamse dames zijn duidelijk met hun achterste in de boter gevallen, want de meest aantrekkelijke singles van België bevinden zich ergens in Vlaanderen. Althans, volgens henzelf toch. De meest bescheiden singles zullen we dus wellicht ergens anders moeten zoeken. 

19/03/2015

Datingsite Elitedating vroeg in een nieuwe studie aan 108.599 Belgische singles om hun niveau van 'fysieke aantrekkelijkheid' aan te geven, oftewel de beoordeling van hun eigen aantrekkelijkheid op basis van lichamelijke kenmerken.

Waar vinden we nu de meeste knapperds bij elkaar? De hoofdstad van Limburg blijkt het walhalla te zijn voor single dames, want daar krioelt het van de knappe mannen (naar eigen zeggen toch).

Na Hasselt volgen Leuven, Gent, Brugge en Antwerpen in de top vijf. Waver komt als eerste Franstalige stad op nummer zes, gevolgd door Bergen, Luik, Namen en Aarlen. De Brusselaars vallen buiten de boot.

 

Vlaamse arrogantie of zelfverzekerdheid?

 

De Nederlandstalige steden in de provincies Vlaanderen en Antwerpen geven zichzelf het hoogste cijfer. De eerste vijf plekken in de top 10 meest aantrekkelijke singles van België worden gevuld door Nederlandstalige steden. Terwijl Brussel de top 10 niet eens haalt, ranken de Walloniërs zichzelf op de laatste vijf plekken.


Bron:Elitedating28/10/2008
Bijna zestig procent van de Belgische singles gelooft dat het mogelijk is om een serieuze relatie op te bouwen met een collega. Twaalf procent vindt bovendien dat een onschuldige flirt op het werk mo..
18/03/2015
De Franse datingsite gleeden.com moet voor de rechter verschijnen nadat de Associations Familiales Catholiques een klacht indiende tegen de website, die mensen zou aanzetten tot ontrouw. De datingsit..
29/10/2015
Leuven / Turnhout / Tongeren - Op de Leuvense strafrechtbank is gisteren in een verstekprocedure twee jaar cel en 600 euro boete gevorderd tegen de 42-jarige Roberto P. De man wordt verdacht van de o..
10/03/2013
Dames die op zoek zijn naar die ene prins op het witte paard kunnen vandaag de dag terecht op een van de vele datingwebsites, maar voor wie weinig geduld heeft hebben Chinese vrouwen wel een oplossin..