Online daten: van bericht naar date

Je krijgt een leuk berichtje binnen op jouw profiel. Hoe zet je dat in 5 stappen om tot een leuke date? De experts van Parship leggen het uit.

19/10/2015

Stap 1: reageer

Klinkt logisch, maar dat lijkt het niet te zijn. Veel singles reageren niet op tijd op berichtjes die ze stiekem wel interessant vonden. Hun inbox puilt uit, ze hebben er even geen tijd voor, ze stellen het uit tot later. En dan is het plots te laat... Probeer altijd te reageren op de berichten die je echt leuk vindt.

 

Stap 2: flirten

Versieren is ook in de virtuele wereld een spel. Ga er dus luchtig mee om, geen zware kost! Het kan best zijn dat je graag wil trouwen en kinderen krijgen, maar misschien moet je dat nog niet in je eerste bericht schrijven? Humor is altijd een goeie optie.


Stap 3: zet hem bij je favorieten

Als je iemand interessant vindt, zet die dan bij je favoreiten. Zo is het makkelijk om meteen te zien wat er voor nieuws binnenkomt en zo krijgt die ene al een stapje voor op de rest van je matches.

 

Stap 4: toon interesse
Toon voldoende je interesse. Vraag niet alleen naar droge feiten (hobby's, werk), maar pols ook naar hoe die persoon zich voelt, wat hij of zij van iets vindt.

 


Stap 5: neem initiatief
En dan wil je natuurlijk overgaan tot de echte onmoeting. Daar is maar één tip: neem initiatief. Maak na enkele mails subtiel duidelijk dat je wel eens wil afspreken. Ga in op een bericht, als iemand graag gaat wandelen kan je antwoorden: 'Dat lijkt me leuk om eens samen te doen. Ken je deze route al?...' Nodig je date uit. Wat is het ergste dat kan gebeuren?


Bron:HLN01/05/2012
In de lente bereikt je libido een hoogtepunt, maar daar ben je niet veel mee als je een seksluwe periode doormaakt. Wij zetten vijf praktische tips op een rij voor mannen en vrouwen die hunkeren naar..
21/11/2014
Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuw..
29/06/2013
‘Ik heb mijn huwelijk van twintig jaar bijna om zeep geholpen, omdat ik sinds een jaar een affaire ben begonnen met een mooie, jonge collega.’ Schrijfster en columniste Fleur van Groningen ..
14/05/2011
ROESELARE - Na eerder getrouwd te zijn geweest met twee Filippijnse dames, is Marnick Fraeye (44) nu verloofd met de Thaise Theerakarn (22). Het paar wordt momenteel gevolgd door een cameraploeg van ..