Waar naartoe op een eerste date?

Probeer eens wat iets anders dan een bioscoopzaal of een restaurant als setting voor je eerste afspraakje.

28/06/2010

Je hebt een date versierd. Zover ben je dan. Een sexy jurkje heb je nog wel in de kast  en je kapsel krijg je ook wel in orde - maar wat ga je in godsnaam doen op zo'n eerste date?

- Ontbijten. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus waarom daar niet mee beginnen? Het is een leuk alternatief voor de klassieke dinner date, en blijkt hij toch niet zo boeiend dan gedacht, heb je altijd een excuus om weg te gaan. Bovendien loop je niet het risico om totaal beneveld verkeerde dingen te denken of te doen.

- Wijnproeven. Heb je toch een glaasje of twee nodig om je zenuwen onder controle te houden, ga dan wijnproeven. Het getuigt van jouw goede smaak, het is fijn om samen iets nieuws te leren en als het misloopt, kan je meteen zijn gevoel voor humor testen.

- Minigolf spelen. Een goede manier om te zien of hij competitief is ingesteld. Bovendien is het een gelegenheid om samen te lachen en kan je hem flirterig om hulp vragen bij het vasthouden van je stick. Een alternatief bij slecht weer: bowlen.

- Fietsen. Niet erg rock 'n roll, maar het heeft het voordeel dat je niet de hele tijd hoeft te praten. Voorzie wel een pickninck.

- Dessert eten. Samen een dessertje gaan eten is goedkoper dan een heel diner, het is luchtiger en je hoeft niet na te denken over gespreksonderwerpen die drie gangen kunnen meegaan.

- Een comedy show kijken. Een beetje humor kan geen kwaad op een eerste date en dus is een avondje lachen een fijn alternatief voor de bioscoop. Koop wel nooit tickets voor de eerste rij - je wil liefst niet op het podium belanden.

- Naar een kermis of pretpark gaan. Door samen in een attractie te gaan toon je dat je leuk bent en gekke dingen wil doen. Als hij banger is dan jij: pas op. Als hij je een teddybeer wint: houden!

 


Bron:Nieuwsblad21/11/2013
SINT-TRUIDEN - De juiste kat koppelen aan het juiste baasje. Dat is de missie van het eerste ‘professionele datingbureau voor asielkatten en baasjes’ in Sint-Truiden. ‘Een kat kan je n..
11/05/2014
Kortenaken - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdh..
14/05/2011
ROESELARE - Na eerder getrouwd te zijn geweest met twee Filippijnse dames, is Marnick Fraeye (44) nu verloofd met de Thaise Theerakarn (22). Het paar wordt momenteel gevolgd door een cameraploeg van ..
28/11/2014
Door een lek bij Second Love, een site voor mensen die vreemd willen gaan, was het mogelijk om op basis van e-mailadres te controleren of iemand een profiel had. ..