Belgische kippen hebben eigen datingsite

De Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze (VELT) heeft een datingsite voor biologische kippen opgezet. Mensen die hun haan of kip willen laten paren kunnen elkaar vinden via de site www.kippenseks.be.

21/03/2007

VELT ondervond dat het vaak moeilijk is om soortgenoten te vinden voor de voortplanting van bepaalde rassen van kippen. Daarom lanceerden ze deze website, die vooral bedoeld is voor mensen die slechts enkele kippen hebben.

Met het nieuwe 'relatiebureau voor kippen' wil de vereniging het aanbod van biologisch gekweekte kippen vergroten. Liefhebbers vragen onder meer hennen om inteelt te bestrijden, evenals biokuikens om te beginnen met een kippenstal.


Bron:Nieuwsblad23/02/2015
Alleen maar selfies posten geeft de indruk dat je nauwelijks vrienden hebt. Zeg niet dat je grappig bent zonder het ook te bewijzen. En zoek een schermnaam die begint met een van de beginletters van ..
30/07/2015
Ex-basketbalspeler Pieter Loridon ontdekte woensdag dat een man uit Gent zijn foto’s misbruikte om op Russische datingsites vrouwen te versieren. Dat heeft Loridon zelf bekendgemaakt op zijn Fac..
21/11/2013
SINT-TRUIDEN - De juiste kat koppelen aan het juiste baasje. Dat is de missie van het eerste ‘professionele datingbureau voor asielkatten en baasjes’ in Sint-Truiden. ‘Een kat kan je n..
20/01/2012
ZOTTEGEM - De Oudenaardse strafrechter heeft Nathalie T. (27) uit Ninove veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van tien maanden en een boete van 143 euro. De vrouw moest zich verantwoor..