Online daters geven tips aan beginners

Wil je online op zoek naar de ware, maar weet je niet goed hoe je er moet aan beginnen? The Huffington Post sprokkelde tips van ervaren online daters die tot een geslaagd profiel en een leuk afspraakje moeten leiden.

02/08/2013

- Besef dat niet iedereen met een online profiel eerlijk is en schep geen onrealistische verwachtingen. Ontmoet onbekende mannen niet in je eentje en bij voorkeur op een plaats waar veel volk passeert.

- Online daten stimuleert je fantasie en creëert verwachtingen. Stel een ontmoeting niet te lang uit. Zo kom je er snel genoeg achter of je ideaalbeeld strookt met de realiteit en verdoe je geen kostbare tijd.

- Overhaast niets na die eerste ontmoeting. Als hij werkelijk perfect bij je past, zal jullie band automatisch hechter worden.

- Mijd sites die je beloven om binnen een bepaalde tijd een partner te vinden. Niemand kan voorspellen hoe lang het zal duren om de ware Jacob te ontmoeten.

- Haal het beste uit je profiel door er je mooiste foto’s op te plaatsen en werk te maken van je persoonlijke beschrijving. Deel echter geen diepe privé-informatie, dat is iets voor de man met wie je een relatie begint.

- Bel elkaar voor het eerste afspraakje, dan leren jullie elkaar al wat kennen en hebben jullie misschien al gevoelens bij de ontmoeting.

- Kijk wanneer je potentiële partner zijn of haar foto’s online plaatste. Misschien zijn ze al enkele jaren oud en ziet hij er helemaal anders uit.

- Zorg voor profielfoto’s waarop je deftig bent gekleed. Te veel bloot suggereert dat je niet noodzakelijk een serieuze relatie wil.


Bron:Nieuwsblad24/10/2014
Het whiskymerk Chivas liet een studie uitvoeren waaruit bleek dat 70% van de vrouwen vindt dat hun man niet genoeg gentleman is. Toch zijn ze ervan overtuigd dat ze het wel kúnnen zijn. Vincent Ve..
31/03/2015
Steeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite, om op deze manier een nieuwe liefde te vinden. Je als 50 plusser inschrijven op een datingsite en hiermee op weg te gaan naar nieuw liefdes..
16/02/2011
ZELZATE - Sophie Lohier (32) uit Zelzate heeft een datingsite opgericht om haar mentaal gehandicapte broer Yannick aan een liefje te helpen. 'Mijn broer had nog maar één liefje. Nadien zocht hi..
04/12/2013
Vikki van Someren en Lucy Arrowsmith, twee 39-jarige vrouwen, hebben op een geheime locatie in Dorset (Engeland) het vakantieverblijf ‘Shh...’ opgericht. Dat is een luxueus resort waar vrou..