Nederlandse show laat singles naakt daten

De Nederlandse televisiezender RTL 5 pakt uit met een nieuw datingprogramma. In ‘Adam zkt. Eva’ krijgen singles de kans om elkaar op een onbewoond eiland naakt beter te leren kennen.

05/10/2013

De show wordt geproduceerd door Eyeworks en Reinout Oerlemans, de directeur van die productiemaatschappij, omschrijft het programma als een ‘niets verhullend experiment’. ‘In een tijd waarin iedereen zich het liefst verbergt achter een stoer masker, geven de singles zich hier net letterlijk bloot. Meer back to basics dan dit wordt een eerste date niet,’ klinkt het.

Singles die op zoek zijn naar een partner en een naakte trip naar een tropisch eiland wel zien zitten, kunnen zich nog steeds aanmelden via adamzoekteva@rtl.nl.


Bron:Nieuwsblad



30/01/2013
Je hebt het vast al meegemaakt: je bent verliefd, maar je durft het niet te zeggen aan de man of vrouw in kwestie. Dankzij deze subtiele hints laat je blijken aan je vlam dat je geïnteresseerd ben..
16/08/2006
Economische Zaken gaat alle Belgische huwelijksbureaus doorlichten op de voorgestelde contracten. ..
09/03/2015
Datingsite beautifulpeople.com heeft afgelopen week drieduizend leden verwijderd, omdat ze niet zouden voldoen aan de schoonheidsstandaard. Dat melden verscheidene Britse media, waaronder Daily Mai..
20/11/2015
De Amerikaanse modebijbel Vogue opteert in hun recentste editie dat vrouwen zich sportiever en mannelijker moeten kleden op een eerste date. Want hoewel ze schrijven dat er in principe niets mis is me..