Nederlandse show laat singles naakt daten

De Nederlandse televisiezender RTL 5 pakt uit met een nieuw datingprogramma. In ‘Adam zkt. Eva’ krijgen singles de kans om elkaar op een onbewoond eiland naakt beter te leren kennen.

05/10/2013

De show wordt geproduceerd door Eyeworks en Reinout Oerlemans, de directeur van die productiemaatschappij, omschrijft het programma als een ‘niets verhullend experiment’. ‘In een tijd waarin iedereen zich het liefst verbergt achter een stoer masker, geven de singles zich hier net letterlijk bloot. Meer back to basics dan dit wordt een eerste date niet,’ klinkt het.

Singles die op zoek zijn naar een partner en een naakte trip naar een tropisch eiland wel zien zitten, kunnen zich nog steeds aanmelden via adamzoekteva@rtl.nl.


Bron:Nieuwsblad14/12/2014
Zijn mindfulness, yoga en spiritualiteit voor jou geen abracadabra maar een ‘way of life’ waarbij jij je als een vis in het water voelt? Dan geniet je vast en zeker van een vakantie met..
15/12/2015
Aalter / Laarne - Het Aalters zwembad was maandagnavond het decor van een ongewoon tafereel. Leden van Duikclub Pelagos Patrick Verbouw (50) en Veronique Capiau (46) gaven elkaar drie meter onder wat..
28/10/2008
Bijna zestig procent van de Belgische singles gelooft dat het mogelijk is om een serieuze relatie op te bouwen met een collega. Twaalf procent vindt bovendien dat een onschuldige flirt op het werk mo..
14/02/2015
Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. Wij maakten een profiel aan en legden zeven datingsites..