Nederlandse show laat singles naakt daten

De Nederlandse televisiezender RTL 5 pakt uit met een nieuw datingprogramma. In ‘Adam zkt. Eva’ krijgen singles de kans om elkaar op een onbewoond eiland naakt beter te leren kennen.

05/10/2013

De show wordt geproduceerd door Eyeworks en Reinout Oerlemans, de directeur van die productiemaatschappij, omschrijft het programma als een ‘niets verhullend experiment’. ‘In een tijd waarin iedereen zich het liefst verbergt achter een stoer masker, geven de singles zich hier net letterlijk bloot. Meer back to basics dan dit wordt een eerste date niet,’ klinkt het.

Singles die op zoek zijn naar een partner en een naakte trip naar een tropisch eiland wel zien zitten, kunnen zich nog steeds aanmelden via adamzoekteva@rtl.nl.


Bron:Nieuwsblad09/02/2011
Vergeet een date in jullie stamcafé of een uitstapje naar de bioscoop. Deze vijf originele valentijntrips bezorgen je ongetwijfeld een romantisch avontuur die je je nog heel lang zal herinneren. ..
30/01/2012
Belgen behoren tot de meest galante minnaars van Europa. Zeven op de tien vinden het belangrijker dat zijn of haar partner een orgasme krijgt dan zijzelf. Enkel de Nederlanders zijn nog meer begaan m..
30/10/2004
In het landelijke Vleteren, hartje Westhoek, is het aantal inwoners met een vreemde nationaliteit in één jaar tijd met meer dan veertig procent gestegen. Dat is het hoogste cijfer van het hele ..
23/07/2013
De meeste websites bieden geheel verzorgde reizen naar Vietnam aan, waar je de bruiden kunt keuren. Vaak kunnen de geïnteresseerde mannen kiezen uit een aantal pakketten. Het ene pakket bestaa..