Datingsite mikt op lelijke mensen

De datingsite The Ugly Bug Ball wil mensen die geen standaard schoonheden zijn aan een lief helpen.

23/08/2010

The Ugly Bug Ball. Echt aantrekkelijk klinkt de naam van de website niet, maar de bedoelingen zijn nobel. De website wil mensen die niet over een maatje 36, een perfecte huid, weelderig haar en volle lippen beschikken, met elkaar in contact brengen. Een datingsite voor lelijke mensen, zeg maar, al hebben wij de indruk dat er vooral 'echte', niet-gefotoshopte mensen een profiel hebben aangemaakt.

Volgens de oprichters van de website heeft deze datingsite heel wat voordelen: lelijke mensen zouden betere persoonlijkheden zijn omdat ze zich niet laten leiden door oppervlakkigheden, ze zouden attenter zijn omdat ze al een zwaarder leven achter de rug hebben en last but not least: lelijke mensen zouden beter hun best doen in bed. Je bent gewaarschuwd.

 

 


 


Bron:Nieuwsblad19/10/2015
Je krijgt een leuk berichtje binnen op jouw profiel. Hoe zet je dat in 5 stappen om tot een leuke date? De experts van Parship leggen het uit. ..
04/02/2011
Mannen willen liever dan vrouwen trouwen en een gezin stichten, zo blijkt uit een Amerikaans onderzoek. ..
01/08/2013
Lichtaart - Familiepark Bobbejaanland in Lichtaart besteedt duidelijk ook aandacht aan de vrijgezellen. Daarom heeft er op zaterdag 3 augustus een dating event plaats onder de deskundige leiding van ..
02/10/2005
Een lief zoeken via het internet, het succes ervan blijft maar toenemen. ,,Logisch'', zegt de Leuvense mediaprofessor Dirk De Grooff. ,,Het is anoniem, niet duur en daardoor heel laagdrempelig.'' Van..