Datingsite mikt op lelijke mensen

De datingsite The Ugly Bug Ball wil mensen die geen standaard schoonheden zijn aan een lief helpen.

23/08/2010

The Ugly Bug Ball. Echt aantrekkelijk klinkt de naam van de website niet, maar de bedoelingen zijn nobel. De website wil mensen die niet over een maatje 36, een perfecte huid, weelderig haar en volle lippen beschikken, met elkaar in contact brengen. Een datingsite voor lelijke mensen, zeg maar, al hebben wij de indruk dat er vooral 'echte', niet-gefotoshopte mensen een profiel hebben aangemaakt.

Volgens de oprichters van de website heeft deze datingsite heel wat voordelen: lelijke mensen zouden betere persoonlijkheden zijn omdat ze zich niet laten leiden door oppervlakkigheden, ze zouden attenter zijn omdat ze al een zwaarder leven achter de rug hebben en last but not least: lelijke mensen zouden beter hun best doen in bed. Je bent gewaarschuwd.

 

 


 


Bron:Nieuwsblad17/08/2013
Ik ben een single, 23 en bi. Met vrouwen daten ging goed, daar hield ik een beste vriendin aan over. Met mannen niet. Schrijfster en cartooniste Fleur Van Groningen buigt zich deze zomer elke week ov..
22/10/2008
Naar aanleiding van de film ‘Loft’, waar overspel een prominente plaats inneemt, barst de discussie over het thema los. Wij nodigden relatiedeskundige Rika Ponnet uit voor een chatsessie op..
05/05/2013
Het datingavontuur kan voor alleenstaande moeders enkele moeilijkheden met zich meebrengen. Maar vrouwen die geen zin hebben om de rest van hun leven alleen te blijven, kunnen de uitdaging gewoon aan..
10/10/2012
Naast seks, het huishouden en de kinderen is geld een van de grootste discussiepunten binnen het gezin. Volgens Relate, een bureau dat relatietherapie aanbiedt, leggen geldproblemen bij een op de vij..