Belager misbruikt mail op datingsites

Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor de belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het e-mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven en zich te registreren op diverse datingsites.

21/11/2014

Hierdoor stroomde de mailbox van het slachtoffer vol met berichten. Hij bestelde ook dameslingerie in naam van zijn slachtoffer. De beklaagde pleegde de feiten als wraakactie na een dispuut met het slachtoffer, die de vader is van zijn buurvrouw. ‘Mijn cliënt beseft dat hij een stommiteit beging’, zei advocaat Rik Demeyer. ‘Maar het ging om een eenmalig feit.’

De beklaagde bood het slachtoffer zijn excuses aan en vroeg de gunst van de opschorting. Het vonnis volgt op 18 december.


Bron:Nieuwsblad29/03/2011
'Ik droom van een man die veel gemeen heeft met mij', schreef de Britse Sarah Kemp op een datingsite. De man die op de uitnodiging inging, had onvoorstelbaar veel gemeen met haar: het was haar eigen ..
05/07/2013
Singles die deze zomer een partner willen vinden kunnen hun aantrekkelijkheid verhogen. Steven Ward, datingexpert en ceo van de site matchmakers.com legt uit hoe je dat het best doet. ..
17/08/2014
Getrouwde vrouwen die even een loopje nemen met de echtelijke trouw doen dat niet omdat ze niet gelukkig zijn met hun huidige partners. De echte reden: eens het saai wordt tussen de lakens, dromen vr..
21/04/2015
Er zijn veel redenen waarom iemand een lief zou willen. Je familie stopt met vragen stellen, je kan de kosten van de boodschappen delen en je kan samen gezellig naar series kijken. Maar deze dame gaf..