Belager misbruikt mail op datingsites

Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor de belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het e-mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven en zich te registreren op diverse datingsites.

21/11/2014

Hierdoor stroomde de mailbox van het slachtoffer vol met berichten. Hij bestelde ook dameslingerie in naam van zijn slachtoffer. De beklaagde pleegde de feiten als wraakactie na een dispuut met het slachtoffer, die de vader is van zijn buurvrouw. ‘Mijn cliënt beseft dat hij een stommiteit beging’, zei advocaat Rik Demeyer. ‘Maar het ging om een eenmalig feit.’

De beklaagde bood het slachtoffer zijn excuses aan en vroeg de gunst van de opschorting. Het vonnis volgt op 18 december.


Bron:Nieuwsblad04/09/2009
Op datingsites wordt de waarheid naar hartelust verdraaid. Volgens Amerikaanse psychologen liegen vrouwen over hun leeftijd, mannen over hun inkomen. En het gewicht? Daar doen we allemaal een schepje..
27/02/2007
ROME - Italianen hebben altijd de reputatie gehad een uitbundig volk te zijn, vooral op liefdesvlak, maar de laatste rage in het daten bewijst het tegendeel. De datingservice Shyno bespaart veel Ital..
07/06/2011
Dat daten geen sinecure is, wisten ze in de jaren veertig al. Het educatieve filmpje 'Dating: Dos and Don'ts' toont hoe jongeren zich dienden voor te bereiden op hun eerste afspraakje. ..
05/01/2012
Wie zich als nieuwjaarsvoornemen 'een goed lief' wil zoeken, waagt haar kans misschien op een datingsite. Pas echter op voor deze vijf types mannen die online een droomprins lijken, maar in het dagel..