Vind een partner via gps

Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone.

07/05/2012

Wie overal graag wil weten of er ook beschikbare mannen of vrouwen in de buurt zijn, kan daar achter komen met de app van singlesaroundme.com. Aan de hand van een Google-kaart bepaal je je locatie en de app vertelt je of er ook andere singles in de buurt zijn. Die kan je vervolgens berichtjes of knipogen sturen, of ontmoeten als je daar zin in hebt. Wil je liever eens anoniem een tripje maken, kan je de gps-functie uitschakelen, opdringerige types kan je blokkeren.

Registeren op singlesaroundme is gratis, berichtjes sturen kost zo'n drie euro per maand, voor een jaarabonnement betaal je 20 euro.

Wil je toch liever meer weten over de persoon waarmee je afspreekt of heb je liever niet dat andere singles je kunnen spotten? Dan is een gewone datingsite wellicht meer jouw ding.

 


Bron:Nieuwsblad23/03/2012
12 mei wordt ongetwijfeld dé beste dag in het nog prille leven van de 18-jarige student Mike Stone. Op die dag gaat hij - vergezeld van twee pornoactrices als date - naar 'promnight' op zijn Ameri..
09/10/2015
Heel wat alleenstaande ouders zoeken een date via het internet als ze weer toe zijn aan een nieuwe liefde. Hoe pak je dat als single mama aan? 3 tips voor een succesvolle date van de datingexperts ..
27/02/2012
Uit een recente studie is gebleken dat 55-plussers steeds vaker een beroep doen op datingsites om een nieuwe liefde te vinden. Vijf praktische tips voor deze 'silver surfers'. ..
06/03/2007
BRUSSEL - LinkedIn, Spoke, Jigsaw, Ryze,... In de VS schieten de social-networkingsites voor ondernemers als paddestoelen uit de grond. In ons land bijt Join2Grow de spits af, een initiatief van Fort..