Vermijd deze mannen op datingsites

Wie zich als nieuwjaarsvoornemen 'een goed lief' wil zoeken, waagt haar kans misschien op een datingsite. Pas echter op voor deze vijf types mannen die online een droomprins lijken, maar in het dagelijks leven erg tegenvallen.

05/01/2012

1. De man met het prachtige bovenlijf

Oppassen voor mannen die alleen hun -weliswaar indrukwekkende- torso tonen op datingsites. De kans is groot dat deze man meer wil verbergen dan zijn hoofd (lees: hij is bezet en wil onherkenbaar vreemdgaan) of gewoon een lelijk gezicht heeft. Bovendien loop je het risico dat deze man zo verliefd is op zijn eigen lichaam dat jij nooit meer aandacht zal krijgen dan zijn spiegel.

2. De koning der clichés

Hij 'heeft het gehad met het uitgaansleven', 'houdt niet van spelletjes', 'wil graag lange strandwandelingen maken' en is niet bang om af en toe een traantje te plengen. Ofwel is deze man je vreselijk aan het belazeren, ofwel is zijn idee van romantiek dat hij drie kwartier dromerig in je ogen staart. Leuk voor even, maar snel vervelend.

3. De online veelvraat

Mannen die je een standaard berichtje nalaten ('Ik vind je een mooie vrouw en ik wil je beter leren kennen, zullen we iets gaan drinken?') zijn niet op zoek naar één speciale vrouw. Ze zijn op zoek naar zoveel mogelijk vrouwen en proberen af te spreken met iedereen die hun pad kruist. Oppassen, dus.

4. De Krabbé-fan

Als een man 'Het gouden ei' van Tim Krabbé opgeeft als zijn favoriete boek, betekent dat wellicht dat hij sinds de verplichte leeslijst in de middelbare school nooit meer gelezen heeft, maar zich toch als man van de wereld wil profileren. Er bestaan een kansje dat hij een drukke job heeft en weliswaar goed de kost verdient, maar weinig aandacht heeft voor de leuke dingen van het leven - en dus voor jou.

5. De perfectionist

Zelfs al is hij 45, deze man is alleen geïnteresseerd in vrouwen tussen 18 en 27, die natuurlijk rood haar hebben, een C-cup tentoonstellen, zeker niet meer dan 55 kilo wegen en meerdere universitaire diploma's behaalden. Lachen om zijn (ongetwijfeld flauwe) mopjes en bewonderen staren naar zijn (ongetwijfeld uitgezakte) spieren zijn een pluspunt. Je raadt het al: blijf zo ver mogelijk bij hem vandaan.

 

 


Bron:Nieuwsblad12/01/2016
Je krijgt maar weinig kansen op de datingapp Tinder. Als je niet meteen een goede indruk maakt, ben je al snel naar links geswiped. Welke outfit je dus draagt op de foto's, kan dus al snel belangrijk..
12/11/2011
Het leven begint pas écht op je veertigste. Klopt dat, of is het alleen een holle slogan om een voortijdige midlifecrisis te voorkomen? We onderzochten vijf belangrijke pijlers in het leven: gaan ..
11/05/2014
Nieuwerkerken - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verlie..
30/01/2013
Je hebt het vast al meegemaakt: je bent verliefd, maar je durft het niet te zeggen aan de man of vrouw in kwestie. Dankzij deze subtiele hints laat je blijken aan je vlam dat je geïnteresseerd ben..