Vermijd deze mannen op datingsites

Wie zich als nieuwjaarsvoornemen 'een goed lief' wil zoeken, waagt haar kans misschien op een datingsite. Pas echter op voor deze vijf types mannen die online een droomprins lijken, maar in het dagelijks leven erg tegenvallen.

05/01/2012

1. De man met het prachtige bovenlijf

Oppassen voor mannen die alleen hun -weliswaar indrukwekkende- torso tonen op datingsites. De kans is groot dat deze man meer wil verbergen dan zijn hoofd (lees: hij is bezet en wil onherkenbaar vreemdgaan) of gewoon een lelijk gezicht heeft. Bovendien loop je het risico dat deze man zo verliefd is op zijn eigen lichaam dat jij nooit meer aandacht zal krijgen dan zijn spiegel.

2. De koning der clichés

Hij 'heeft het gehad met het uitgaansleven', 'houdt niet van spelletjes', 'wil graag lange strandwandelingen maken' en is niet bang om af en toe een traantje te plengen. Ofwel is deze man je vreselijk aan het belazeren, ofwel is zijn idee van romantiek dat hij drie kwartier dromerig in je ogen staart. Leuk voor even, maar snel vervelend.

3. De online veelvraat

Mannen die je een standaard berichtje nalaten ('Ik vind je een mooie vrouw en ik wil je beter leren kennen, zullen we iets gaan drinken?') zijn niet op zoek naar één speciale vrouw. Ze zijn op zoek naar zoveel mogelijk vrouwen en proberen af te spreken met iedereen die hun pad kruist. Oppassen, dus.

4. De Krabbé-fan

Als een man 'Het gouden ei' van Tim Krabbé opgeeft als zijn favoriete boek, betekent dat wellicht dat hij sinds de verplichte leeslijst in de middelbare school nooit meer gelezen heeft, maar zich toch als man van de wereld wil profileren. Er bestaan een kansje dat hij een drukke job heeft en weliswaar goed de kost verdient, maar weinig aandacht heeft voor de leuke dingen van het leven - en dus voor jou.

5. De perfectionist

Zelfs al is hij 45, deze man is alleen geïnteresseerd in vrouwen tussen 18 en 27, die natuurlijk rood haar hebben, een C-cup tentoonstellen, zeker niet meer dan 55 kilo wegen en meerdere universitaire diploma's behaalden. Lachen om zijn (ongetwijfeld flauwe) mopjes en bewonderen staren naar zijn (ongetwijfeld uitgezakte) spieren zijn een pluspunt. Je raadt het al: blijf zo ver mogelijk bij hem vandaan.

 

 


Bron:Nieuwsblad09/03/2014
' Ik ben een gescheiden man van 52 jaar en heb sinds twee jaar een relatie met een ongehuwde vrouw van 39 jaar. De jongste tijd maken we vaak en intens ruzie over banale dingen, meer dan eens per wee..
06/02/2015
Snel, gemakkelijk en goedkoop. Nooit was op zoek gaan naar de ware liefde zo eenvoudig als met de dating app Tinder. Amerikaanse datingsites zijn al lang niet meer tegen de concurrentie van Tinder ..
30/11/2015
In de meeste gevallen hou je enkel een gebroken hart over aan Tinder, maar in het geval van Alana Duran en Lori Interlicchio was het meer dan grote verliefdheid. Alana lijdt al sinds haar twaalfde aa..
28/11/2012
Op datingsites wordt er ?ink wat gelogen, maar hoe kom je nu te weten of je online vlam eigenlijk al een relatie heeft? Wij leggen het uit aan de hand van drie doorslaggevende signalen. ..