Ex-Miss België zoekt een date

Waregem -

Ex-Miss België Joke van de Velde zoekt een date om haar te vergezellen tijdens de match van Essevee tegen Cercle Brugge aanstaande zaterdag.

13/02/2014

De winnaar geniet voor de wedstrijd van een diner in het Essevee-restaurant en mag samen met Van de Velde een fake-aftrap geven, net voor het begin van de wedstrijd.

Hoe kans maken op deze exclusieve date / VIP-arrengement? Overtuig Joke waarom jij denkt de perfecte valentijnsdate te zijn voor haar en stuur uw motivatie naar fans@essevee.be voor donderdag 13 februari 16u. Op Valentijnsdag wordt de winnaar persoonlijk op de hoogte gebracht door Joke zelf.

https://www.youtube.com/watch?v=PxIUgh0if0A&feature=c4-overview&list=UUPONhH0-tEFzqr4fxY-_tKw
 


Bron:Nieuwsblad19/12/2014
Van romantische kerstfoto’s op Facebook tot vervelende vragen van tantes en nonkels over je liefdesleven: singles zien de eindejaarsperiode vaak niet zitten omdat het hen extra hard confronteert..
26/11/2014
Menen - Een 61-jarige man uit Menen kreeg een voorwaardelijke celstraf van 15 maanden omdat hij met een vals profiel op Facebook en Netlog kinderpornografische afbeeldingen verzamelde. Ronny V. gaf z..
28/01/2013
Een eerste afspraakje is altijd spannend, maar zeker wanneer je elkaar nog nooit in levende lijve hebt ontmoet. Daarom zetten wij enkele tips op een rij voor die eerste date met de man die je op een ..
02/08/2006
BRUSSEL - De grote studentensite www.student.be zal binnenkort helemaal seksvrij zijn. Dat heeft de eigenaar van de site, Charles de Wouters, gemeld. De koerswijziging komt er nadat VTM een advertent..