Ex-Miss België zoekt een date

Waregem -

Ex-Miss België Joke van de Velde zoekt een date om haar te vergezellen tijdens de match van Essevee tegen Cercle Brugge aanstaande zaterdag.

13/02/2014

De winnaar geniet voor de wedstrijd van een diner in het Essevee-restaurant en mag samen met Van de Velde een fake-aftrap geven, net voor het begin van de wedstrijd.

Hoe kans maken op deze exclusieve date / VIP-arrengement? Overtuig Joke waarom jij denkt de perfecte valentijnsdate te zijn voor haar en stuur uw motivatie naar fans@essevee.be voor donderdag 13 februari 16u. Op Valentijnsdag wordt de winnaar persoonlijk op de hoogte gebracht door Joke zelf.

https://www.youtube.com/watch?v=PxIUgh0if0A&feature=c4-overview&list=UUPONhH0-tEFzqr4fxY-_tKw
 


Bron:Nieuwsblad01/06/2006
BRUSSEL - Datingsite Relatieplanet.be gaat actie ondernemen tegen ‘typosquatting’, het exploiteren van verkeerd gespelde internetadressen. Gespecialiseerde bedrijven proberen op die manier ..
07/11/2009
NVT - Ik (52) ben single en ik ondervind dat alleenstaande dames moeilijk te vinden zijn. Ik kom ze niet tegen op recepties, etentjes, op café en ook niet in de sportclub. Ik begeleid zieken en ge..
16/04/2015
Arbeidsbemiddelaar VDAB wil studenten die zich op de arbeidsmarkt storten, laten begeleiden door professionele mentoren. Om de twee partijen met elkaar in contact te brengen, heeft VDAB een nieuwe ap..
27/02/2013
Deinze - De Gezinsbond organiseert op donderdagavond 28 februari een lezing door relatietherapeute Rika Ponnet. Het onderwerp is 'Hoe we in relaties strijden voor macht en intimiteit'. ..