Ex-Miss België zoekt een date

Waregem -

Ex-Miss België Joke van de Velde zoekt een date om haar te vergezellen tijdens de match van Essevee tegen Cercle Brugge aanstaande zaterdag.

13/02/2014

De winnaar geniet voor de wedstrijd van een diner in het Essevee-restaurant en mag samen met Van de Velde een fake-aftrap geven, net voor het begin van de wedstrijd.

Hoe kans maken op deze exclusieve date / VIP-arrengement? Overtuig Joke waarom jij denkt de perfecte valentijnsdate te zijn voor haar en stuur uw motivatie naar fans@essevee.be voor donderdag 13 februari 16u. Op Valentijnsdag wordt de winnaar persoonlijk op de hoogte gebracht door Joke zelf.

https://www.youtube.com/watch?v=PxIUgh0if0A&feature=c4-overview&list=UUPONhH0-tEFzqr4fxY-_tKw
 


Bron:Nieuwsblad21/10/2010
Weg met speeddaten, tijd voor 'speed haten': deze nieuwe trend geeft singles de kans hun frustraties over daten te ventileren. ..
31/03/2015
Steeds meer senioren schrijven zich in op een datingsite, om op deze manier een nieuwe liefde te vinden. Je als 50 plusser inschrijven op een datingsite en hiermee op weg te gaan naar nieuw liefdes..
10/07/2012
Eén op de tien vrijgezelle mannen wil seks op het strand tijdens zijn vakantie. Bij vrouwen is dat slechts 2 procent. Zij dromen meer van een zwemsessie tussen dolfijnen. Dat blijkt uit een peilin..
03/01/2011
Mannen en vrouwen laten zich niet afschrikken wanneer blijkt dat de persoon met wie ze een afspraakje hebben, geen werk heeft. ..