Ex-Miss België zoekt een date

Waregem -

Ex-Miss België Joke van de Velde zoekt een date om haar te vergezellen tijdens de match van Essevee tegen Cercle Brugge aanstaande zaterdag.

13/02/2014

De winnaar geniet voor de wedstrijd van een diner in het Essevee-restaurant en mag samen met Van de Velde een fake-aftrap geven, net voor het begin van de wedstrijd.

Hoe kans maken op deze exclusieve date / VIP-arrengement? Overtuig Joke waarom jij denkt de perfecte valentijnsdate te zijn voor haar en stuur uw motivatie naar fans@essevee.be voor donderdag 13 februari 16u. Op Valentijnsdag wordt de winnaar persoonlijk op de hoogte gebracht door Joke zelf.

https://www.youtube.com/watch?v=PxIUgh0if0A&feature=c4-overview&list=UUPONhH0-tEFzqr4fxY-_tKw
 


Bron:Nieuwsblad20/11/2014
Zoutleeuw - Spreekster in de Lakenhalle is Martine Mingelinckx, gesprekstherapeute en auteur van onder meer het boek ‘Blijvend geluk vinden in jezelf’. ..
09/04/2014
Linter / Tienen - Linter ..
28/12/2012
Brussel - In het Afrikaanse land Kameroen is een Belg onlangs ‘in verdachte omstandigheden' om het leven gekomen. Dat melden de kranten van de groep Sud Presse en La Dernière Heure vrijdag op..
03/10/2011
Eén op tien jonge vrouwen zonder partner zijn bereid om halsoverkop met een oude man te trouwen. Tenminste, als hij rijk is. Dat blijkt uit een onderzoek van de datingsite LocalSin.com waaraan 2.5..