Zweedse Moskee biedt ‘halal’ dating aan

Er zijn onvoldoende ontmoetingsplaatsen voor jonge moslims in Zweden, daarom heeft de Gothenburg Mosque een site opgericht die ‘halal’ dating mogelijk maakt.

20/12/2011

“De moskee is niet alleen een plaats om te bidden, het is ook een ontmoetingsplaats en een toevluchtsoord waar je problemen uit het dagelijkse leven kan verwerken. Een probleem dat vaak terugkomt is de moeilijkheid om een partner te vinden”, zei Abu Mahmoud, de man achter de site, aan Sveriges Radio.

Opvallend is dat er op de datingsite geen foto’s of persoonsbeschrijvingen te zien zijn voor wie op zoek is naar een lief. Alle vrouwelijke kandidaturen worden geëvalueerd door de vrouw van Mahmoud. Indien er sprake is van een match, zal de vrijgezelle vrouw in kwestie op de hoogte gebracht worden.

“Alles verloopt via de halalwijze. Nadat er een match is gemaakt, moeten beide families elkaar eerst ontmoeten. Zij spelen een cruciale rol in het verdere verloop van de zoektocht naar de ware”, aldus Mahmoud.


Bron:Nieuwsblad06/01/2016
Vrouwen van veertig zijn ervaren, wereldwijs en vol zelfvertrouwen, en dat maakt hen sexy. Dat beweert althans de Amerikaanse Alex Obed, die blogt over relaties en zijn post over 'veertig is het nieu..
27/04/2012
Ben je een aantrekkelijke vrouw? Dan kan je vanaf nu gratis de wereld rondreizen dankzij de website misstravel.com. ..
14/01/2014
Gingelom - Bijna drie jaar nadat Marijke Francis uit Gingelom op mysterieuze wijze verdween, duikt haar foto op op een datingsite. Een pijnlijke zaak voor de familie. Het gerecht is met een onderzoek..
19/12/2014
Van romantische kerstfoto’s op Facebook tot vervelende vragen van tantes en nonkels over je liefdesleven: singles zien de eindejaarsperiode vaak niet zitten omdat het hen extra hard confronteert..