Gentse datingsite is tweede grootste ter wereld

GENT -

Met Netlog waren de Gentenaars Lorenz Bogaert en Toon Coppens pioniers in sociale media. Maar het succesvolle Facebook dwong Netlog in de positie van het kleine broertje. Bogaert en Coppens bleven niet bij de pakken zitten en vonden een nieuw gat in de digitale markt: datingsites. In 2011 pakten de mannen uit met Twoo.com. Het product bleek een schot in de roos. Haalde Twoo.com over een half jaar nog zo’n 5 miljoen unieke bezoekers per maand, dan zijn er dat momenteel al 8 miljoen.

08/11/2012

Door die bezoekerscijfers mag Twoo.com zich bij de toptwee van datingsites wereldwijd rekenen en moet de site alleen nog match.com laten voorgaan.

Behalve hun kantoor aan het Emile Braunplein in Gent, openden Lorenz Bogaert en Toon Coppens een paar maanden geleden ook een kantoortje in de Soho-wijk in Londen.


Bron:Nieuwsblad26/10/2013
Welke vintage rituelen kunnen dames best wel smaken tijdens een date? En welke gebaren laat een moderne man maar beter achterwege? Wij zetten vier achterhaalde gestes op een rij. ..
03/04/2015
Uit een onderzoek van de datingsite Victoria Milan blijkt dat de paasgeest mensen er niet van weerhoudt om vreemd te gaan. ..
13/02/2014
GENT - Single in Gent and ready to mingle? Dan kunt u op Valentijnsnacht - eventueel na een bezoekje aan de Minnemeersbrug en het Ghent in Motion-project - afzakken naar Bar Jos op de Vlasmarkt voor ..
14/02/2015
Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. Wij maakten een profiel aan en legden zeven datingsites..