Datingsite Lexa komt met smartwatch-app

Datingsite Lexa.nl heeft een app voor Android Wear ontwikkeld, waardoor gebruikers met hun smartwatch overal online kunnen daten.

04/11/2014

Volgens Lexa is het daarmee de eerste datingsite met een eigen smartwatch-app. Dating-app Tinder maakte eerder al wel de overstap naar Android Wear.

Met de app kunnen enkele basisfuncties van de datingsite via een Android Wear-horloge bediend worden. Zo kunnen gebruikers potentiële dates zoeken, door ze met veegbewegingen als favoriet op te slaan, of direct tot flirten over te gaan.

Ook kunnen berichten worden verstuurd, door tekst te dicteren aan het horloge. Door een koppeling met de Lexa-app op de Android-telefoon kunnen gebruikers volgens de site makkelijk wisselen tussen een klein en groot scherm.


Bron:Lexa08/01/2014
Elke Clijsters gooit zich op de datingmarkt. Niet dat ze echtgenoot Jelle Van Damme de deur heeft gewezen. Ze gaat voortaan aan de slag als bemiddelaar. Volgende week start ze namelijk samen met een ..
23/12/2014
In totaal zouden meer dan 1 miljoen Nederlanders voor ruim 5 miljard euro zijn opgelicht. Veel slachtoffer zouden geen aangifte van deze praktijken doen uit schaamte of omdat ze te weinig vertrouwen ..
16/08/2006
Economische Zaken gaat alle Belgische huwelijksbureaus doorlichten op de voorgestelde contracten. ..
09/12/2011
Moet je binnenkort in je eentje naar de kerstfeesten en zou je dat liever anders zien? De kans is groot dat het probleem bij jou ligt, meent de Amerikaanse relatiedeskundige Kim Hughes. ..