Zo wijs je een online date af

Voor je online de ware liefde ontdekt, moet je vaak heel wat niet-ware liefdes ontmoeten. En het is niet altijd eenvoudig om hen te vertellen dat je toch liever op zoek gaat naar iemand anders.

10/04/2012

1. Wanneer iemand je een bijzonder algemeen bericht stuurt gebaseerd op je profiel, mag je het nalaten om te antwoorden. Vaak gaat het om mannen die copy-pastegewijs zoveel mogelijk vislijntjes uitgooien en niet eens naar jouw profiel kijken.


2. Stuurt iemand je een bericht waaruit blijkt dat hij je profiel wel bekeken heeft, maar ben je niet geïnteresseerd, kan je wel iets laten weten. ‘Bedankt voor je leuke berichtje, maar ik denk niet dat we zo goed bij elkaar zouden passen’, is een beleefde manier om hem af te wijzen.


3. Ben je op een date geweest die rampzalig was, is de kans klein dat je hem weer wil zien. Probeer het niet op te lossen door al zijn berichten te negeren: laat hem weten dat je het leuk vond, maar dat je niet de nodige aantrekkingskracht voelde.


4. Heb je een paar dates achter de rug met iemand die je leuk vindt, maar waarmee je geen relatie wil? Wees eerlijk: zeg dat je liever vrienden wil blijven en bied eventueel aan hem voor te stellen aan je single vriendinnen.


5. Probeer iemand anders altijd te behandelen zoals je zelf behandeld wil worden: je hebt geen verplichtingen tegenover iemand die je nauwelijks kent, maar probeer altijd beleefd en volwassen te blijven.


 


Bron:Nieuwsblad06/09/2013
LOKEREN - Bij de politie van Lokeren lopen de jongste tijd verschillende meldingen binnen van mensen die opgelicht worden via datingsites. Bezoekers van de website leren er een man of vrouw kennen, d..
04/03/2015
Toen een Schotse toeriste vorige week besloot om een briefje achter te laten voor die knappe jongen die ze had gezien op een strand in Nieuw-Zeeland, had ze nooit wellicht nooit verwacht er het inter..
25/02/2013
Brussel - In Brussel zijn in 2011 precies 267 nieuwe HIV-besmettingen geregistreerd in Brussel. Dat is een lichte stijging ten opzichte van het jaar ervoor, toen 245 mensen HIV opliepen. ..
01/06/2006
BRUSSEL - Datingsite Relatieplanet.be gaat actie ondernemen tegen ‘typosquatting’, het exploiteren van verkeerd gespelde internetadressen. Gespecialiseerde bedrijven proberen op die manier ..