Zo wijs je een online date af

Voor je online de ware liefde ontdekt, moet je vaak heel wat niet-ware liefdes ontmoeten. En het is niet altijd eenvoudig om hen te vertellen dat je toch liever op zoek gaat naar iemand anders.

10/04/2012

1. Wanneer iemand je een bijzonder algemeen bericht stuurt gebaseerd op je profiel, mag je het nalaten om te antwoorden. Vaak gaat het om mannen die copy-pastegewijs zoveel mogelijk vislijntjes uitgooien en niet eens naar jouw profiel kijken.


2. Stuurt iemand je een bericht waaruit blijkt dat hij je profiel wel bekeken heeft, maar ben je niet geïnteresseerd, kan je wel iets laten weten. ‘Bedankt voor je leuke berichtje, maar ik denk niet dat we zo goed bij elkaar zouden passen’, is een beleefde manier om hem af te wijzen.


3. Ben je op een date geweest die rampzalig was, is de kans klein dat je hem weer wil zien. Probeer het niet op te lossen door al zijn berichten te negeren: laat hem weten dat je het leuk vond, maar dat je niet de nodige aantrekkingskracht voelde.


4. Heb je een paar dates achter de rug met iemand die je leuk vindt, maar waarmee je geen relatie wil? Wees eerlijk: zeg dat je liever vrienden wil blijven en bied eventueel aan hem voor te stellen aan je single vriendinnen.


5. Probeer iemand anders altijd te behandelen zoals je zelf behandeld wil worden: je hebt geen verplichtingen tegenover iemand die je nauwelijks kent, maar probeer altijd beleefd en volwassen te blijven.


 


Bron:Nieuwsblad11/01/2016
Ben je ontevreden over je aantal matches op Tinder? Dat zou wel eens te maken kunnen hebben met de kleren die je aanhebt op de foto's op de datingapp. Uit een studie van Tinder zelf blijkt immers dat ..
07/06/2014
Vermoedens dat je partner het niet zo nauw neemt met de echtelijke trouw? Vergeet Temptation Island: het Luikse bedrijf 'Teste Sa Fidelité' (Test zijn/haar getrouwheid) stuurt knappe mannen en dit..
22/02/2010
De domeinnaam sex.com staat weer te koop. Vier jaar geleden werd er nog 10miljoen euro voor neergeteld, maar op de veiling volgende maand zou dat een pak minder kunnen worden. StefTelen ..