Uitschelden is het nieuwe daten

Weg met speeddaten, tijd voor 'speed haten': deze nieuwe trend geeft singles de kans hun frustraties over daten te ventileren.

21/10/2010

Initiatiefnemer van dit concept is Carl Hill, mede-eigenaar van de Londense club Feeling Gloomy. Hij kwam op het idee na een datingavond die eindigde als een ware ramp, en bedacht zich dat er een andere manier moest zijn om liefde te vinden.

Dus nam hij Valentijnsavond als aanleiding om zijn eerste zogenaamde 'speed hating'-sessie organiseren. Qua vorm lijken deze evenementen op speeddaten, alleen kunnen de kandidaten hun frustratie uiten door te zeggen wat ze haten aan afspraakjes, het single zijn en elkaar. Dit schelden en beledigen kan via kaartjes, maar ook face-to-face.

De 'speed hating'-avonden werden een succes en worden ondertussen georganiseerd in Londen, New York en Berlijn. Hill heeft trouwens goede hoop dat zijn scheldavondjes romantische gevolgen kunnen hebben: 'nadat het ijs is gebroken met een goede scheldtirade worden veel mensen vreemd genoeg verliefd'.

 


Bron:Nieuwsblad14/01/2014
Gingelom - Bijna drie jaar nadat Marijke Francis uit Gingelom op mysterieuze wijze verdween, duikt haar foto op op een datingsite. Een pijnlijke zaak voor de familie. Het gerecht is met een onderzoek..
14/12/2014
Zijn mindfulness, yoga en spiritualiteit voor jou geen abracadabra maar een ‘way of life’ waarbij jij je als een vis in het water voelt? Dan geniet je vast en zeker van een vakantie met..
16/08/2006
Economische Zaken gaat alle Belgische huwelijksbureaus doorlichten op de voorgestelde contracten. ..
17/05/2010
Zeker als je al even single bent, lijkt het soms alsof je eerder een buitenaards wezen uit een ander melkwegstelsel zal tegenkomen dan de man van je dromen. Maar vergeet niet dat je hem kan ontmoeten..