UITGAAN. Massaal op date

ANTWERPEN - Eén locatie en honderden deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën en regio’s. Dat is het idee achter een Mega-Date. Op 10 februari geeft organisator Easy-date singles uit heel Vlaanderen een unieke kans de ware te ontmoeten.

07/02/2013

Easy-Date was de eerste om in België het speeddating-gegeven te introduceren. Intussen organiseren ze reeds meer dan tien jaar allerlei dating-activiteiten waaronder wandelweekends, workshops en singles-parties. Bij elk evenement ligt de nadruk op face-to-face ontmoetingen, dus geen virtuele chats waarbij je niet zeker weet wie er aan de andere kant van het scherm zit.

 

De Easy-Date speeddates horen bij de meest bezochte dating-events van het land en gaan prat op een correct publiek. Vandaar dat ze een niet tevreden, geld terug-garantie hanteren. Geregeld organiseert Easy-Date lokale edities in verschillende steden en zondag 10 februari vindt een Mega-Date plaats in Antwerpen.

 

Het concept van een Mega-Date is simpel. Speeddate-groepen worden samengesteld per regio en leeftijdscategorie. Alle deelnemers worden om 17u op dezelfde locatie verwacht om in een aantal gespreksrondes verschillende mensen te leren kennen. Na afloop van het gesprek noteer je anoniem of je de contactgegevens van je partner wil ontvangen. Deze informatie wordt op het einde van de avond enkel uitgewisseld bij wederzijdse interesse.

 

Na het daten verzamelt iedereen voor een hapje en vanaf 20u30 kunnen de (ex-)singles zich uitleven op de after-party. Deelname bedraagt 65 euro per persoon en inschrijven op voorhand is verplicht. Dit kan via http://ticketdesk.vanorshoven.be/easydate.

 

Meer informatie op http://www.easydate.be

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?


Bron:Nieuwsblad08/10/2012
Volgens Nicole Williams, Connection Director bij LinkedIn, hangt de zoektocht naar de ideale partner nauw samen met die naar de ideale job. Met deze vijf tips vind je zowel de job als de liefde van j..
18/09/2014
De mens is één van de weinige zoogdieren die monogaam is, dus moet daar in de evolutie van zijn soort een goede reden voor te vinden zijn. Wetenschappelijk magazine Eos zet in zijn nieuwe numme..
23/01/2013
Vroeger was het simpel: je ontmoette een man, sprak met hem af en besloot na enkele dates of jullie het al dan niet met elkaar zouden proberen. Maar online dating, sociale netwerksites en zelfs zoekm..
14/02/2014
Overal rode hartjes, alleen maar tafeltjes voor twee op restaurant en melige liefdesboodschappen die Facebook overspoelen: het moet Valentijnsdag zijn. Voel jij je op deze liefdevolle dag vooral eenz..