UITGAAN. Massaal op date

ANTWERPEN - Eén locatie en honderden deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën en regio’s. Dat is het idee achter een Mega-Date. Op 10 februari geeft organisator Easy-date singles uit heel Vlaanderen een unieke kans de ware te ontmoeten.

07/02/2013

Easy-Date was de eerste om in België het speeddating-gegeven te introduceren. Intussen organiseren ze reeds meer dan tien jaar allerlei dating-activiteiten waaronder wandelweekends, workshops en singles-parties. Bij elk evenement ligt de nadruk op face-to-face ontmoetingen, dus geen virtuele chats waarbij je niet zeker weet wie er aan de andere kant van het scherm zit.

 

De Easy-Date speeddates horen bij de meest bezochte dating-events van het land en gaan prat op een correct publiek. Vandaar dat ze een niet tevreden, geld terug-garantie hanteren. Geregeld organiseert Easy-Date lokale edities in verschillende steden en zondag 10 februari vindt een Mega-Date plaats in Antwerpen.

 

Het concept van een Mega-Date is simpel. Speeddate-groepen worden samengesteld per regio en leeftijdscategorie. Alle deelnemers worden om 17u op dezelfde locatie verwacht om in een aantal gespreksrondes verschillende mensen te leren kennen. Na afloop van het gesprek noteer je anoniem of je de contactgegevens van je partner wil ontvangen. Deze informatie wordt op het einde van de avond enkel uitgewisseld bij wederzijdse interesse.

 

Na het daten verzamelt iedereen voor een hapje en vanaf 20u30 kunnen de (ex-)singles zich uitleven op de after-party. Deelname bedraagt 65 euro per persoon en inschrijven op voorhand is verplicht. Dit kan via http://ticketdesk.vanorshoven.be/easydate.

 

Meer informatie op http://www.easydate.be

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?


Bron:Nieuwsblad15/05/2014
Zes uur: zo lang zouden vrouwen erover doen om zich klaar te maken voor een avond waarvan ze weten dat hij wellicht in bed zal eindigen. Want eens vrouwen beslist hebben ‘dat het zover is’,..
10/04/2015
Allemaal leuk, zo'n huwelijksaanzoek, maar nu het op organiseren aankomt begin ik stress te krijgen. Trouwen doe je niet elke dag en ik weet niet wat je wanneer moet regelen. Daarom vroeg ik ra..
11/01/2016
Van verschillende walletjes eten kan wel eens verkeerd aflopen, vraag maar aan Martin Whitehead. Zijn vrouw Karen haalde er zelfs de camera van de Australische tv-show 'A Current Affair' bi..
25/01/2011
Asse - Singles, de Vlaamse activiteitenvereniging gericht naar actieve en hoogopgeleide alleenstaanden, opende zopas een kantoor in Zellik. ..