UITGAAN. Daten in speedtempo op 1 mei

Antwerpen - Eén geheimzinnige locatie in Antwerpen en honderden deelnemers uit verschillende leeftijdscategorieën en regio’s. Dat is het idee achter het grote singles-event dat Easy-date op 1 mei organiseert. Op deze manier krijgen leuke vrijgezellen de kans vlot nieuwe contacten te leggen.

19/04/2013

Easy-Date was de eerste om in België het speeddating-gegeven te introduceren. Intussen organiseren ze reeds meer dan tien jaar allerlei dating-activiteiten waaronder wandelweekends, workshops en singles-parties. Bij elk evenement ligt de nadruk op face-to-face ontmoetingen, dus geen virtuele chats waarbij je niet zeker weet wie er aan de andere kant van het scherm zit.

De Easy-Date speeddates horen bij de meest bezochte dating-events van het land en gaan prat op een correct publiek. Vandaar dat ze een niet tevreden, geld terug-garantie hanteren. Geregeld organiseert Easy-Date lokale edities in verschillende steden. In februari viel die eer Antwerpen reeds te beurt en wegens groot succes krijgt deze Mega-Date navolging op 1 mei.

 

Het concept van een Mega-Date is simpel. Je voert 20 korte gesprekken met singles van dezelfde leeftijdsgroep en regio. Na afloop van het gesprek noteer je anoniem of je de contactgegevens van je partner wil ontvangen. Deze informatie wordt je, bij wederzijdse interesse, daags nadien toegestuurd. Je kan dus van meerdere deelnemers gegevens ontvangen.

 

Na het daten verzamelt iedereen voor een hapje en kunnen de (ex-)singles zich uitleven op de after-party.  Deelname bedraagt 65 euro per persoon en inschrijven op voorhand is verplicht. Dit kan via http://ticketdesk.vanorshoven.be/easydate.

 

Wil je graag eens deelnemen aan zo’n speeddate? Organisator Easy-Date stelt tien gratis plaatsen ter beschikking. Mail een origineel antwoord door via het infoadres op de website www.easydate.be op de vraag waarom jij absoluut wil deelnemen aan speeddating, de leukste inzendingen worden beloond!

 

Meer informatie op http://www.easydate.be

 

 

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?


Bron:Nieuwsblad27/06/2014
De tiende editie van Tomorrowland wordt er één met de nodige toeters en bellen. Het thema waar de twee festivalweekends rond zullen draaien, is het sprookjesachtige ‘key to happiness’..
08/02/2011
Dat valentijn geen pretje is voor singles die dat liever niet zijn, zien we als een understatement. Daarom verzamelden we enkele tips om hen op te vrolijken. ..
25/11/2014
Australische onderzoekers beweren dat ontrouw genetisch kan worden doorgegeven door je ouders en grootouders. Er werd zelfs ontdekt dat vrouwen die een specifiek gen bezitten, sneller en gemakkelijke..
31/01/2013
'Ik moet iets bekennen. Mijn man weet niet dat ik op deze datingsite sta. Ik ben al vijf jaar met hem getrouwd maar hij is een idioot en echt gek.' Dat staat te lezen op het profiel van de 37-jarige ..