Nerds op speeddate

De vier resterende beauty's krijgen de opdracht om hun nerd te restylen. Stylisten Jani Kazaltzis en Maik de Boer beoordelen het resultaat. Met hun hippere kleren en nieuwe kapsel zijn de nerds helemaal klaar voor een avondje speeddaten met ex-Miss België Joke Van de Velde, RTL-presentatrice Evelien, Familie-actrice Vandana De Boeck en Roos, het naaktmodel dat de nerds in een vorige aflevering moesten tekenen. Wie hen het minst charmeert, valt af. (dkc)

25/10/2007


Bron:Nieuwsblad29/01/2014
Antwerpen - De Antwerpse musea organiseren op 14 februari een ‘valentijnsdate’. Wie op vrijdag 14 februari tijdens de middagpauze met zijn date naar een museum gaat, krijgt een mooie roos a..
31/03/2015
De tijd dat er een sociaal taboe rustte op online dating, is voorbij. Eén belg op twee staat wel open voor een afspraakje met iemand die ze online leerden kennen. Dat blijkt uit een onderzoe..
13/05/2015
Bieke Ilegems gaat deze zomer singles begeleiden tijdens de zoektocht naar een lief. Dat doet ze in het Eén-programma Vind je lief, dat de vervanger wordt van Hotel M. ..
30/04/2013
Hoboken - Emra B. (22) en Kristina H. (22) moesten zich voor de Antwerpse strafrechter verantwoorden voor diefstal met geweld. Onder het voorwendsel van seksueel contact beroofde het koppel uit Oost-..