Datingsite is als een café

,,Het valt jammer genoeg niet te controleren of mensen de waarheid spreken. Op dat vlak is het op datingsites net als op café." Chris van Tuijl is directeur van relatieplanet.be, een datingsite waarop ook de serieverkrachter uit Sint-Martens-Latem actief was.

16/03/2006

De site heeft controleurs die nagaan of er discriminerende of al te expliciete seksuele taal wordt gebruikt en er is een helpdesk waarop iedereen met klachten terecht kan. ,,Een keer per vijf maanden krijgen we een klacht binnen en dan treden we meteen op. We weren de verantwoordelijke van onze site. En we stappen zonodig zelfs naar de politie.'' De datingsites proberen hun leden te wapenen met enkele tips. De eerste raad is altijd: Wees voorzichtig. ,,Gezonde achterdocht is positief'', zegt van Tuijl. ,,Geef niet te snel je privénummer of je thuisadres. Spreek niet direct af. Het is beter elkaar eerst via het internet een (SDB)


Bron:Nieuwsblad06/02/2015
Snel, gemakkelijk en goedkoop. Nooit was op zoek gaan naar de ware liefde zo eenvoudig als met de dating app Tinder. Amerikaanse datingsites zijn al lang niet meer tegen de concurrentie van Tinder ..
28/01/2015
2015 wordt het jaar van de eerlijke profielfoto's en het daten op je smartphone. Datingsite Elitedating analyseerde de gegevens in zijn databank en voorspelt de trends van het online daten anno 2015...
18/03/2015
Overtreedt de Franse datingsite Gleeden.com de wet? Daarover moet een rechter beslissen na een klacht van de Associations Familiales Catholiques, zo meldt de BBC. De datingsite richt zich specifiek..
24/08/2015
Volgens de Canadese politie hebben twee klanten van de overspelsite Ashley Madison zichzelf van het leven beroofd nadat hun persoonlijke gegevens gepubliceerd waren door hackers. Dat bericht de BBC. ..