Zo lees je zijn datingprofiel

Het is altijd moeilijk om in te schatten wat voor vlees je in de kuip hebt, maar van alle kennismakingen zijn de virtuele het moeilijkst. Nochtans kunnen kleine signalen een indicatie geven van zijn persoonlijkheid.

29/03/2012

 1. Als het profiel van een man -hoe veelbelovend ook- vermeldt dat hij nog maar net single is, wees dan op je hoede. Ook al geeft hij alle signalen dat hij een serieuze relatie wil, de kans is groot dat hij je al dan niet bewust gebruikt om hem over zijn vorige liefde heen te helpen.

2. Als hij overkomt als een arrogante macho, is de kans reëel dat hij dat ook is. Denigrerende opmerkingen, zelfverheerlijkende teksten en narcistische foto's zijn een teken aan de wand.

3. Als hij op zoek is naar een 'begeerlijke, 'sensuele' of 'speelse' vrouw, zoekt hij wellicht meer naar een seksueel avontuurtje dan naar liefde. Ook wanneer hij meer wil weten over je uiterlijk dan je interesses, is het tijd voor de alarmfase. 

4. Zorg ervoor dat je meer dan één foto van hem te zien krijgt. Iedereen heeft een digitale camera, dus wanneer hij zegt dat hij er maar eentje heeft betekent dat a) dat het een oude foto is of b) dat hij er zeer voordelig opstaat. Wil je niet oppervlakkig lijken door meer foto's te vragen, stel dan voor om eens een videogesprek te voeren.

5. Vertrouw op je instinct. Als hij dingen schrijft of zegt die je een onaangenaam gevoel bezorgen, spreek dan zeker niet met hem af. 

 

 


Bron:Nieuwsblad15/03/2015
In deze  video zie je hoe IKEA ervoor zorgt dat een ruziënd koppel met een tegenvallend seksleven terug helemaal gelukkig wordt. ..
28/06/2014
Cartooniste en lifecoach Fleur van Groningen buigt zich deze zomer elke week over de persoonlijke brieven van lezers en dient ze van antwoord, met een cartoon en een knipoog. Hoe je volgens Fleur de ..
08/02/2011
Dat valentijn geen pretje is voor singles die dat liever niet zijn, zien we als een understatement. Daarom verzamelden we enkele tips om hen op te vrolijken. ..
27/08/2015
Wist je dat wij het allerliefste naar het strand gaan voor een eerste afspraakje? En misschien praten we wel niet zo vrijuit over seks als de Nederlanders, maar we laten er geen gras over groeien. ..