Beste datingsite

Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op het inventief matchen van de leden.

28/01/2015

Objectief beoordelen wat de beste datingsite is, is heel lastig. Toch heeft VARA Kassa recent een poging gewaagd om wat meer duidelijkheid te scheppen in het landschap van datingsites.

 

Een panel van singles heeft een tiental datingsites getest. Men keek hierbij onder andere naar de gebruiksvriendelijkheid, zoekprofielen, matches en privacy van de verschillende datingsites.

 

De conclusie van het onderzoek was als volgt.

 

De beste datingsites waren e-Matching, Relatieplanet en 50plusmatch. Zij kregen het predikaat “goed”. Paiq en Parship scoorden een voldoende. Sites die minder goed uit het onderzoek kwamen en slecht of matig scoorden, waren Dating-50plus, Lexa, Actief 50, Vijftigplusdating en Pepper.

Redenen voor deze beoordelingen waren onder andere de onduidelijkheid over het lidmaatschap en de prijzen. Ook weet je niet hoeveel leden betalend lid zijn. Verder was onduidelijk wie recent actief waren op de site.


Bron:12/02/2015
Naar aanleiding van Valentijn lanceert Ford een reclamefilmpje voor de Ford Mustang waarin enkele single mannen op speeddate gaan met een knappe vrouw. Eerst spreken ze af op café maar algauw stel..
22/06/2015
Online dating is een circus van zelfontgoocheling. Dat zegt Christian Rudder, een van de oprichters van het datingplatform OKCupid. Zaken waarvan je denkt dat ze belangrijk zijn, zijn dat niet. ..
03/10/2011
Eén op tien jonge vrouwen zonder partner zijn bereid om halsoverkop met een oude man te trouwen. Tenminste, als hij rijk is. Dat blijkt uit een onderzoek van de datingsite LocalSin.com waaraan 2.5..
19/12/2014
Van romantische kerstfoto’s op Facebook tot vervelende vragen van tantes en nonkels over je liefdesleven: singles zien de eindejaarsperiode vaak niet zitten omdat het hen extra hard confronteert..