Beste datingsite

Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op het inventief matchen van de leden.

28/01/2015

Objectief beoordelen wat de beste datingsite is, is heel lastig. Toch heeft VARA Kassa recent een poging gewaagd om wat meer duidelijkheid te scheppen in het landschap van datingsites.

 

Een panel van singles heeft een tiental datingsites getest. Men keek hierbij onder andere naar de gebruiksvriendelijkheid, zoekprofielen, matches en privacy van de verschillende datingsites.

 

De conclusie van het onderzoek was als volgt.

 

De beste datingsites waren e-Matching, Relatieplanet en 50plusmatch. Zij kregen het predikaat “goed”. Paiq en Parship scoorden een voldoende. Sites die minder goed uit het onderzoek kwamen en slecht of matig scoorden, waren Dating-50plus, Lexa, Actief 50, Vijftigplusdating en Pepper.

Redenen voor deze beoordelingen waren onder andere de onduidelijkheid over het lidmaatschap en de prijzen. Ook weet je niet hoeveel leden betalend lid zijn. Verder was onduidelijk wie recent actief waren op de site.


Bron:20/07/2015
Hackers dreigen ermee de gegevens van meer dan 37 miljoen cliënten van overspelsite Ashley Madison publiek te maken als die site niet snel gesloten wordt. Ook soortgenoot Established Men moet offl..
08/11/2012
Gent - Het aantal mensen dat elke maand de datingsite Twoo.com bezoekt, is op een half jaar tijd bijna verdubbeld. Met 8 miljoen unieke bezoekers per maand is de site, die werd opgericht door Gentena..
12/08/2015
Een medewerker van Tinder liet op Twitter stoom af na een kritisch artikel over de datingapp in Vanity Fair. Daarin staat dat Tinder de 'apocalyps van het daten' inluidt. ..
04/03/2015
Toen een Schotse toeriste vorige week besloot om een briefje achter te laten voor die knappe jongen die ze had gezien op een strand in Nieuw-Zeeland, had ze nooit wellicht nooit verwacht er het inter..