Beste datingsite

Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op het inventief matchen van de leden.

28/01/2015

Objectief beoordelen wat de beste datingsite is, is heel lastig. Toch heeft VARA Kassa recent een poging gewaagd om wat meer duidelijkheid te scheppen in het landschap van datingsites.

 

Een panel van singles heeft een tiental datingsites getest. Men keek hierbij onder andere naar de gebruiksvriendelijkheid, zoekprofielen, matches en privacy van de verschillende datingsites.

 

De conclusie van het onderzoek was als volgt.

 

De beste datingsites waren e-Matching, Relatieplanet en 50plusmatch. Zij kregen het predikaat “goed”. Paiq en Parship scoorden een voldoende. Sites die minder goed uit het onderzoek kwamen en slecht of matig scoorden, waren Dating-50plus, Lexa, Actief 50, Vijftigplusdating en Pepper.

Redenen voor deze beoordelingen waren onder andere de onduidelijkheid over het lidmaatschap en de prijzen. Ook weet je niet hoeveel leden betalend lid zijn. Verder was onduidelijk wie recent actief waren op de site.


Bron:13/05/2015
Bieke Ilegems gaat deze zomer singles begeleiden tijdens de zoektocht naar een lief. Dat doet ze in het Eén-programma Vind je lief, dat de vervanger wordt van Hotel M. ..
29/01/2013
Als je relatietips nodig hebt, vind je heel wat bruikbaar advies op sociaalnetwerksite Twitter. Een recente hashtag, #youremoreattractiveif, verzamelt wat je moet doen zodat je vlam je nog aantrekkel..
16/02/2012
Een man verleiden via het internet is veel makkelijker dan pakweg vijftien jaar geleden dankzij Facebook, Twitter en een groot aantal datingsites. Maar als je de kunst van virtueel flirten niet behee..
08/01/2015
Overspel lokt wakkert zowel bij mannen als vrouwen jaloezie aan. Volgens het cliché vinden dames emotioneel contact met een ander het ergst terwijl mannen zich het meest bedrogen voelen als hun pa..