89-jarige grootvader gaat op Tinderdate

Waarom blijft er van die strakke sixpack op zijn profielfoto niets meer over als hij effectief voor uw neus staat? En dat zij oeverloos uit haar nek blijft kletsen, dat mocht ze vooraf toch ook even meegegeven hebben? Daten in het digitale tijdperk, het durft wel eens tegenvallen.

16/02/2015

 Al die 'mankementjes' vallen echter in het niets bij de verbazing die deze vijf meisjes moeten ervaren hebben. Ze dachten via Tinder een hete brok versierd te hebben, maar kregen plots... deze 89-jarige opa voorgeschoteld.
 

De 'slachtoffers' van dienst zagen er gelukkig de humor nog van in, zelfs nadat hij verklapte dat hij al zes kleinkinderen had. Dat een van hen zich specialiseerde in de verkoop van dildo's hield de schwung er dan weer in.

 

Zoals de meeste mensen ondertussen wel weten, is Tinder een populaire dating app die voornamelijk gebruikt wordt door jonge mensen tussen de 18 en 35 jaar. Dat gaf Ethan van Slow Clap een fantastisch idee. Hij maakte een account aan voor zijn 89-jarige grootvader die meer dan 30 matches wist te verzamelen en stuurde hem ook op date met de dames die dat wilden. Het resultaat is hilarisch.


Het grappige tafereel werd bedacht door de kleinzoon, die een hit op zijn YouTubekanaal hoopte te scoren. Opzet geslaagd dus...


Bron:metrotime13/02/2015
Een doos pralines, een nieuw lingeriesetje of een weelderig boeket: het is mooi meegenomen op Valentijnsdag. Maar wie wil verleiden, doet er goed aan om zijn vlam te verwennen met woorden. Met een sl..
07/02/2013
Wie Valentijn ook op sociale media de nodige aandacht wil geven, gedraagt zich beter niet te enthousiast. Online dating experte Julie Spira van The Huffington Post legt uit wat wel en niet werkt als ..
01/07/2014
Een voormalig topvrouw van Tinder, Whitney Wolfe, daagt twee oprichters van de populaire dating-app voor de rechter. Marketingdirecteur en ex-partner Justin Mateen zou de jonge vrouw meermaals een รข..
12/09/2013
Een goede profielfoto op een datingsite moet aan enkele criteria voldoen, maar het perfecte kiekje bestaat niet. Of toch? Onderzoekers hebben een poging gedaan om te ideale vrouw en de perfecte man s..