Datingsite voor vreemdgangers nu ook in Vlaanderen

Ze bestond al in Nederland maar is er nu ook bij ons: de datingsite voor vreemdgangers. 'Iedere Vlaming die op zoek is naar een veilige manier om de sleur te doorbreken in een relatie, kan vanaf nu terecht op Second Love', zegt medeoprichter Erik Drost. De bedenkers willen mensen de kans geven op een beetje spanning die een jarenlange relatie soms ontbeert. 'Hoever ze daarin gaan, van online flirten tot echte afspraakjes, bepalen de leden zelf.'

16/04/2009

In Nederland hebben al twintigduizend mensen, het merendeel mannen, een profiel aangemaakt. Wie 69,95 euro overschrijft, krijgt twee maanden lang toegang tot alle diensten.

www.secondlove.be


Bron:Nieuwsblad03/05/2013
Het klinkt niet zo romantisch, maar een eerste date heeft eigenlijk veel weg van een sollicitatiegesprek. Wie op de volgende puntjes goed scoort, maakt kans om opnieuw uitgevraagd te worden door een ..
15/10/2015
Telkens als je het icoontje van je mailbox ziet oplichten slaat je hart wat sneller. Je hebt zijn foto's al honderden keren bekeken. Toch hebben jullie elkaar nog niet ontmoet. Kan het dat je a..
10/10/2015
'Ik ben negentien jaar getrouwd, maar zit in de knoop met mezelf'. Relatiedeskundige Rika Ponnet geeft raad. ..