Nieuw relatiebureau mikt op succesvolle singles

In Brussel opende donderdag een vestiging van Berkeley International, een relatiebureau voor succesvolle singles. Het mikt op financieel onafhankelijke mensen die op zoek zijn naar een partner, maar daarvoor geen 'gewone' datingsites willen afschuimen.

31/08/2012

Berkeley International noemt zich geen datingbureau, maar een 'gespecialiseerd internationaal introductieagentschap'. Het helpt hoogstaande en gegoede singles aan een partner.

Mensen uit die zogezegd hogere echelons van de samenleving hebben geen tijd of zin om op traditionele datingsites te zoeken. Ze houden niet van de visibiliteit van openbare profielen met foto's en willen zeker zijn dat ze iemand aantrekken die niet alleen achter hun geld of status zit.

Berkeley International gaat daarom zeer discreet te werk. Het bureau linkt zelf kandidaten aan een potentiële partner en laat enkel inschrijvingen toe van 'financieel onafhankelijke mensen'. 'We willen zo vermijden dat mensen met verkeerde bedoelingen zich inschrijven,' zeggen Geneviève Heintz en Annemieke Dubois van Berkeley International België tegen Het Laatste Nieuws

Om toegelaten te worden tot dit exclusieve relatieagentschap hoef je geen loonbriefje voor te leggen, maar er is wel een uitgebreid introductiegesprek. Berkeley International heeft onder andere vestigingen in New York, Monaco en Londen. Wereldwijd zijn meer dan 2.600 singles lid. 

 


Bron:Nieuwsblad10/08/2012
Is je man aan het scherm gekluisterd van zodra er vrouwenhockey of beachvolleybal op televisie is? Dan is hij niet alleen, want zeventig procent van de mannen geeft toe dat hij droomt van olympische ..
07/10/2015
Fans van online dating halen maar best hun groene boekje boven, willen ze een virtuele vis aan de haak slaan. Volgens de krant 'The Washington Post' zijn taalfouten namelijk de grootste afknapper in d..
29/06/2013
‘Ik heb mijn huwelijk van twintig jaar bijna om zeep geholpen, omdat ik sinds een jaar een affaire ben begonnen met een mooie, jonge collega.’ Schrijfster en columniste Fleur van Groningen ..
25/03/2015
Tinder wordt gedomineerd door de man. Vraag een willekeurige vrouw die de app gebruikt en de kans zal groot zijn dat ze een verhaal of twee kan vertellen over serieus creepy berichten die ze ontvin..