Nieuw relatiebureau mikt op succesvolle singles

In Brussel opende donderdag een vestiging van Berkeley International, een relatiebureau voor succesvolle singles. Het mikt op financieel onafhankelijke mensen die op zoek zijn naar een partner, maar daarvoor geen 'gewone' datingsites willen afschuimen.

31/08/2012

Berkeley International noemt zich geen datingbureau, maar een 'gespecialiseerd internationaal introductieagentschap'. Het helpt hoogstaande en gegoede singles aan een partner.

Mensen uit die zogezegd hogere echelons van de samenleving hebben geen tijd of zin om op traditionele datingsites te zoeken. Ze houden niet van de visibiliteit van openbare profielen met foto's en willen zeker zijn dat ze iemand aantrekken die niet alleen achter hun geld of status zit.

Berkeley International gaat daarom zeer discreet te werk. Het bureau linkt zelf kandidaten aan een potentiële partner en laat enkel inschrijvingen toe van 'financieel onafhankelijke mensen'. 'We willen zo vermijden dat mensen met verkeerde bedoelingen zich inschrijven,' zeggen Geneviève Heintz en Annemieke Dubois van Berkeley International België tegen Het Laatste Nieuws

Om toegelaten te worden tot dit exclusieve relatieagentschap hoef je geen loonbriefje voor te leggen, maar er is wel een uitgebreid introductiegesprek. Berkeley International heeft onder andere vestigingen in New York, Monaco en Londen. Wereldwijd zijn meer dan 2.600 singles lid. 

 


Bron:Nieuwsblad



16/02/2015
Waarom blijft er van die strakke sixpack op zijn profielfoto niets meer over als hij effectief voor uw neus staat? En dat zij oeverloos uit haar nek blijft kletsen, dat mocht ze vooraf toch ook eve..
01/06/2006
BRUSSEL - Datingsite Relatieplanet.be gaat actie ondernemen tegen ‘typosquatting’, het exploiteren van verkeerd gespelde internetadressen. Gespecialiseerde bedrijven proberen op die manier ..
20/06/2015
Voor het 'Vijf'-zomermagazine Summerproof experimenteert ex-Miss België Joke van de Velde met de datingapp Tinder. Tot nu toe heeft ze nog niemand ontmoet via de app, maar daar lijkt verandering i..
10/02/2013
'Het mag een vrouw met streken zijn.' Of: 'hij moet absoluut een baard hebben.' Relatiebemiddelaar Rika Ponnet heeft het allemaal gehoord, in al die jaren dat ze Duet runt. Een geheim recept om hopel..