Vierduizend jongeren op vrijersvoeten

SINT-NIKLAAS - De KLJ van Nieuwkerken pakt voor de zesde keer uit met zijn Crazy Dating Party op de terreinen van De Schakel.

06/11/2010

Aan de Heihoekstraat zijn de voorbereidingen volop aan de gang. Een grote groep medewerkers heeft de reuzentent overeind gezet. 'De Crazy Dating Party heeft zo'n grote tent nodig', zegt Gino Van Moer. 'Vorig jaar kregen we drieduizend bezoekers over de vloer. We hebben zelfs heel wat mensen de toegang moeten weigeren omdat de maximumcapaciteit was bereikt. Gebaseerd op die ervaring, denken we dat een verruiming van onze tent tot 1.700m2 (tegenover 1.000m2 bij de vorige editie) verantwoord is. We weten dat veel jongeren maar al te graag naar de Heihoekstraat komen. De Openluchtfuif die aan het einde van het schooljaar plaatsvindt, draagt ertoe bij dat deze plek als partyzone ruime bekendheid geniet.'

Aan enthousiasme alvast geen gebrek. De fuif biedt mogelijkheden genoeg. Een rood polsbandje betekent dat je aast op een 'one night stand', een geel bandje betekent dat je 'in love' bent en groen en blauw laten de opties voor een relatie open.

De fuifingang is voorzien via de N70, parking vind je aan De Ster. 'We laten niets aan het toeval over', legt Gino Van Moer uit. 'We voeren voldoende promotie om zoveel mogelijk volk te lokken, want de opbrengst van de fuif gaat integraal naar de werking van de KLJ, zoals goedkope kampen en weekendjes voor de jeugd. We doen een beroep op een veiligheidsteam van twaalf gediplomeerde mensen. Om de sfeer in de tent te verzekeren, rekenen we op 2uglydj's. De fuif duurt van 21 tot 3uur. De toegangsprijs bedraagt 5euro voor 23uur, 7euro erna en dat omdat we zo vroeg mogelijk op de avond zoveel mogelijk volk willen zien. Dat maakt het feesten plezieriger.'

Vanavond om 21 uur, Heihoekstraat, Nieuwkerken.


Bron:Nieuwsblad25/09/2015
Na een eerste date meteen met elkaar het bed in duiken is voor bijna de helft (46 procent) van de Vlaamse single vrouwen absoluut not done. Dat wijst onderzoek van datingsite Parship uit. Bij de manne..
17/11/2012
De Amerikaanse datingsite SeekingArrangement.com vroeg 1.000 mannelijke en vrouwelijke leden waarom ze hun partner zouden dumpen en hoe ze dat zouden doen. Uit de resultaten blijkt dat vrouwen vooral..
11/03/2007
Vrijgezellen op zoek naar een partner die ook bij hun huisdier past, kunnen sinds twee weken terecht op de Nederlandse datingsite www.dier-en-mens.nl.   ..
24/10/2014
Het whiskymerk Chivas liet een studie uitvoeren waaruit bleek dat 70% van de vrouwen vindt dat hun man niet genoeg gentleman is. Toch zijn ze ervan overtuigd dat ze het wel kúnnen zijn. Vincent Ve..