Zo slaagt je langeafstandsrelatie wel

Als je zin hebt in een warme knuffel of een goed gesprek met je vriend maar die woont te ver om dat verlangen te vervullen, dan kan je je verdrietig voelen. Maar dankzij deze slimme trucjes wordt een langeafstandsrelatie wel haalbaar.

14/03/2013

Korte gesprekken
Praat niet te lang met elkaar. Als jullie drie uur aan de telefoon hangen of Skypen, dan weet je de volgende keer misschien helemaal niet meer wat gezegd. Valt het gesprek al snel stil? Fantaseer dan samen over jullie volgende echte date.

Vaste telefoonmomenten
Maak concrete afspraken voor telefoonmomenten. Dat voorkomt twijfels over je relatie, want zo weet je perfect wanneer je hem kan bereiken. Probeer elkaar ook dagelijks te bellen of Skypen, al is het maar om te vragen hoe de dag verlopen is.

Voldoende afleiding
Als je constant thuis zit na te denken over wat je vlam aan het doen is, dan doe je er goed aan om afleiding te zoeken. Ga sporten of spreek af met wat vriendinnen om je gedachten te verzetten. Bovendien lijkt de tijd zo ook voorbij te vliegen.

Voordelig abonnement
Als jullie geen moment zonder elkaar kunnen, dan zullen jullie telefoonrekeningen hoog oplopen. Tenzij je bij je provider informeert naar het goedkoopste tarief in jouw situatie. Vind je het nog te duur? Download dan een app zoals Whatsapp waarmee je gratis berichtjes, foto’s, video’s en audioberichten kan verzenden.

Pittige postkaarten
Denk ook eens aan iets anders dan digitale of telefonische communicatie. Door een postkaartje te sturen laat je blijken dat je moeite wil doen om iets moois te maken van jullie relatie. Schrijf er eventueel een pittig tekstje op, zo vindt je partner het nog spannender om af te tellen naar jullie volgende ontmoeting.
 


Bron:Nieuwsblad30/05/2015
Sommige koppels lijken altijd maar ruzie te maken, maar slagen er wel probleemloos in om hun relatie terug op het goede spoor te leiden. Bij andere koppels leiden slechts een paar verhitte discussies..
01/02/2013
Daten is niet meer wat het geweest is. Sinds het wereldwijde web zijn intrede heeft gemaakt ontmoeten we steeds meer mensen online en dat heeft zo zijn voor en nadelen. ..
18/06/2015
Op donderdag 18 juni stelt de Britse schrijfster E.L.James het vierde boek voor uit de erotische reeks ‘Fifty Shades of Grey’. Dat kreeg de titel ‘Grey’ mee en geeft de fans meer ..
19/03/2014
Goed nieuws voor wie geen tijd wil verliezen tijdens het daten: wetenschappers aan de universiteit van Harvard hebben ontdekt dat je met drie simpele vragen kan weten of die ene persoon al dan niet e..