Dronken door relatieproblemen

Veurne -

Verschillende beklaagden die voor de politierechter moesten verschijnen, schreven hun verkeersovertredingen toe aan relatieproblemen.

12/05/2015

Daarbij ook Jean-Pierre R. Zijn vrouw zei na een felle discussie dat ze naar de politie zou rijden. Daarop sprong hij ook in zijn wagen om te controleren of dat wel waar was. De man had voordien een viertal zware Kasteelbieren gedronken. De agenten stelden dan ook meteen vast dat hij beschonken was. ‘Om met vier bieren op naar de politie te rijden moet je ofwel heel dom ofwel heel zat zijn. Kies maar’, zei de politierechter. Jean-Pierre R. koos voor het tweede. Hij werd veroordeeld tot 2.400 euro boete, waarvan 1.500 euro met uitstel, een rijverbod van 65 dagen, met 35 dagen uitstel en het ondergaan van een geneeskundig en psychologisch onderzoek.

Een andere beklaagde zocht zijn heil in Carlsberg, maar moest samen met de rechter vaststellen dat ook dat geen soelaas bracht voor zijn relatieproblemen. Integendeel: hij werd gesnapt door de politie en legde een positieve ademtest af, wat hem 600 euro boete en een effectief rijverbod van dertig dagen kostte.


Bron:Nieuwsblad03/01/2011
Mannen en vrouwen laten zich niet afschrikken wanneer blijkt dat de persoon met wie ze een afspraakje hebben, geen werk heeft. ..
25/03/2015
Tinder wordt gedomineerd door de man. Vraag een willekeurige vrouw die de app gebruikt en de kans zal groot zijn dat ze een verhaal of twee kan vertellen over serieus creepy berichten die ze ontvin..
02/11/2013
'Ik ben een veertigjarige vrouw en zit al vijftien jaar in een liefdeloos huwelijk. Ik deelde vijf jaar geleden mijn relatieproblemen met mijn huisarts, die toen zelf in een ongelukkige latrelatie za..
11/01/2016
Ben je ontevreden over je aantal matches op Tinder? Dat zou wel eens te maken kunnen hebben met de kleren die je aanhebt op de foto's op de datingapp. Uit een studie van Tinder zelf blijkt immers dat ..