Dronken door relatieproblemen

Veurne -

Verschillende beklaagden die voor de politierechter moesten verschijnen, schreven hun verkeersovertredingen toe aan relatieproblemen.

12/05/2015

Daarbij ook Jean-Pierre R. Zijn vrouw zei na een felle discussie dat ze naar de politie zou rijden. Daarop sprong hij ook in zijn wagen om te controleren of dat wel waar was. De man had voordien een viertal zware Kasteelbieren gedronken. De agenten stelden dan ook meteen vast dat hij beschonken was. ‘Om met vier bieren op naar de politie te rijden moet je ofwel heel dom ofwel heel zat zijn. Kies maar’, zei de politierechter. Jean-Pierre R. koos voor het tweede. Hij werd veroordeeld tot 2.400 euro boete, waarvan 1.500 euro met uitstel, een rijverbod van 65 dagen, met 35 dagen uitstel en het ondergaan van een geneeskundig en psychologisch onderzoek.

Een andere beklaagde zocht zijn heil in Carlsberg, maar moest samen met de rechter vaststellen dat ook dat geen soelaas bracht voor zijn relatieproblemen. Integendeel: hij werd gesnapt door de politie en legde een positieve ademtest af, wat hem 600 euro boete en een effectief rijverbod van dertig dagen kostte.


Bron:Nieuwsblad28/08/2012
Zonnen op het jacht van je vriend, zijn kredietkaart even lenen om een nieuwe handtas te kopen, samen een partijtje golfen... stiekem dromen veel vrouwen ervan. Dankzij deze vijf praktische tips vind..
26/03/2015
Grote baas Marc Zuckerberg heeft op een conferentie in San Francisco de nieuwe plannen voor Messenger voorgesteld. De chatdienst van Facebook wordt een nieuw platform dat ook andere apps integreert. ..
27/10/2015
Als je iemand nieuw leert kennen dan heb je soms de neiging om al zoveel mogelijk informatie op te zoeken vooraf. Snel even intikken in google en je komt te weten met welke auto hij rijdt, welke jo..
16/03/2015
De Russische Elena Lena Komleva is net 29 jaar geworden en heeft twee problemen: ze heeft nog geen lief en haar mama wil heel graag grootmoeder worden. En nu heeft Elena er iets op gevonden om van he..