Datingsite Parship getest door SHE

Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. SHE maakte een profiel aan en legde Parship onder de loep.

14/02/2015


Slogan: ‘Vind de partner die echt bij je past’.


Inschrijfprocedure: Erg uitgebreid en heel persoonlijke vragenlijst.


Gebruiksvriendelijkheid: Vlot, alles wijst zichzelf uit. Overzichtelijk en serieus.


Profiel: Erg gedetailleerd, aangevuld met open zelf in te vullen vragen.


Aanbod: De partnersuggesties intrigeren en houden steek. Er is geen overload. Het aantal zit net goed. Genoeg keuze, niet te veel.


Zoeken: Kan geavanceerd op matching-punten en afstand. Filteren kan op extra criteria.


Prijs: 29,19 euro voor zes maanden.


Conclusie: Berichten sturen en zoekfuncties gebruiken kan enkel mits betaling. Een foto wordt pas vrijgegeven wanneer je daar zelf voor kiest. Ook je naam blijft verborgen. Discretie is heel belangrijk. Berichten lezen kan en wekt de interesse. Niet goedkoop. Zelfs met het goedkoopste abonnement kan je geen foto's bekijken.


8/10

meer info

 

 


Bron:She20/11/2013
Fans van Herman Brusselmans is het niet ontgaan: zijn nieuwe vriendin lijkt wel erg op zijn ex-vrouw Tanja. Daarmee is de Vlaamse schrijver zeker geen uitzondering op de regel. Onder meer ex-presid..
17/01/2015
'Seksueel loopt het tussen ons niet zo goed. Hij heeft weinig zin in vrijen, wordt vaak niet graag aangeraakt. Ik suggereerde om naar een seksuoloog te gaan, maar dat wil hij niet'. Seksuologe Rika P..
15/01/2015
Kan je iemand verliefd op je laten worden? Psycholoog Arthur Aron onderzocht het in 1997 en beweerde dat het wel degelijk lukt... als je maar de juiste vragen stelt. Bijna twintig jaar later heeft sc..
23/08/2010
De datingsite The Ugly Bug Ball wil mensen die geen standaard schoonheden zijn aan een lief helpen. ..