Zweedse vrouwen willen het snelst seks

Jonge Amerikaanse vrouwen willen volgens een rondvraag minder seks dan vrouwen in vele andere landen op de wereld. De Zweedse vrouwen zouden het snelst met een nieuwe man het bed delen.

14/04/2005

Dat blijkt uit een internationale rondvraag van het Amerikaanse magazine Esquire dat 11.000 vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar bevroeg.

Zweedse vrouwen wachten gemiddeld tot de vierde ontmoeting. Zij worden op de voet gevolgd door de Australische en Britse vrouwen (4,4 dates). De Nederlandse vrouwen wachten iets langer om het bed in te duiken met hun nieuwe partner (gemiddeld 4,7 afspraakjes). Daarna komen de Duitse en Israëlische vrouwen (5,3 afspraakjes).

De Amerikaanse vrouwen staan in de enquête op de laatste plaats met gemiddeld 5,5 afspraakjes. Geheel het tegendeel wat de televisieserie ,,Sex and the City" doet vermoeden.


Bron:Nieuwsblad28/11/2014
Door een lek bij Second Love, een site voor mensen die vreemd willen gaan, was het mogelijk om op basis van e-mailadres te controleren of iemand een profiel had. ..
15/11/2014
Keerbergen - De Leuvense openbare aanklager vorderde vrijdag tien maanden cel met uitstel tegen een 46-jarige vrouw uit Keerbergen. De beklaagde wordt ervan verdacht de familie en de werkgever van ha..
03/09/2013
Astrid Bryan is vijftien dagen in het land, en ze heeft precies één vrije dag. ‘Ik vind het cool dat het zo druk is. Mijn werk geeft me afleiding en dan pieker ik tenminste niet over mijn ..
21/11/2014
Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuw..