Zou jij ooit betalen voor een date?

Dames die op zoek zijn naar die ene prins op het witte paard kunnen vandaag de dag terecht op een van de vele datingwebsites, maar voor wie weinig geduld heeft hebben Chinese vrouwen wel een oplossing. Zij zijn namelijk bereid om een man te betalen om met hen op date te gaan.

10/03/2013

Volgens het Amerikaanse radio- en televisiebedrijf ABC zeggen heel wat Chinese vrouwen niet zomaar nee tegen een date die ze moeten betalen. Uit hun onderzoek blijkt namelijk dat het aantal zoekacties naar 'huur een date' het voorbije jaar tot 884 procent gestegen zijn. Voor een volledige dag plezier met een leuke man betaal je ongeveer 100 euro. Wie op zoek is naar een date die mee gaat shoppen betaalt zo'n 5 euro per uur en om je te vergezellen naar de cinema vraagt een Chinese date 6 euro.

Tijdens deze activiteiten komt seks niet aan bod, maar er mag wel geknuffeld worden en ook kusjes op het voorhoofd krijg je er gratis bij.
 


Bron:Nieuwsblad29/12/2015
Gedaan met die koude wintermaanden eenzaam op je zetel door te brengen. De kans zit er dik in dat je in januari wel gezelschap zal vinden om samen knus onder een dekentje te kruipen. De eerste maand v..
05/09/2015
'Ik ben een vrouw van 33 en mijn relatie is weer op de klippen gelopen. Die relatie had eenzelfde patroon: het ging een aantal weken heel goed en dan stond hij op de rem. Iedere keer als ik te dicht ..
22/10/2008
Overspel. Dankzij Erik Van Looy en zijn film 'Loft' ligt het woord weer op ieders lippen. Van Looys verhaal mag dan al ongewoon zijn, overspel is allerminst fictie. Want over één feit zijn alle..
16/02/2015
Waarom blijft er van die strakke sixpack op zijn profielfoto niets meer over als hij effectief voor uw neus staat? En dat zij oeverloos uit haar nek blijft kletsen, dat mocht ze vooraf toch ook eve..