Zo zouden Tindergesprekken eruit zien in het echte leven

Op het YouTube-kanaal van ‘Good People Media’ zijn twee filmpjes verschenen waarin Tindergesprekken die werkelijk online hebben plaatsgevonden worden nagespeeld in een dagelijkse setting, wat een grappig resultaat oplevert.

20/01/2015

Tinder is een datingapplicatie waar mensen met elkaar in contact worden gebracht op basis van gedeelde interesses en vervolgens met elkaar kunnen chatten en daten. Op dergelijke fora kan men natuurlijk zeggen wat men wilt, waardoor sommige gesprekken soms vreemd uitdraaien.

Recent is er daarom een website en een Instagram-account voor ‘Tinder Nightmares’ opgebouwd, waar mensen hun slechte en bizarre ervaringen van op de datingapplicatie kunnen delen. Echte verhalen van echte daters dus.

De mensen achter ‘Good People Media’ vonden dat nu het geschikte moment om eens na te gaan hoe zo’n gesprekken er in het echte leven zouden uitzien. Ze gebruikten echte Tindergesprekken waaraan niets werd aangepast en speelden die na in het park en de sportschool.

Dit is de tweede episode in de gym:


Bron:Nieuwsblad28/04/2007
Vies van een vluggertje zijn ze bij Studio Brussel nooit. Vandaar de muzikale speeddate, korte gesprekjes met artiesten afgewisseld met pittige muziek. Gabriel Rios, An Pierlé, Sioen, Tim Van Haem..
22/05/2015
In de nieuwe update van haar Messenger-app voorziet Facebook je van de nodige informatie over mensen met wie je nog nooit berichten gestuurd hebt. De app stelt de persoon in kwestie kort aan je voor...
31/05/2012
RETIE - De organisatoren van de triatlon van Retie hebben een nieuwe service opgestart: een datingbureau voor triatleten. ..
13/08/2015
Tinder, de populaire datingapp, voert alweer een wissel aan de top door. De topman Christopher Payne wordt na amper vijf maanden vervangen door Sean Rad, de stichter van het bedrijf. ..