Zo vind je deze zomer een lief

Singles die deze zomer een partner willen vinden kunnen hun aantrekkelijkheid verhogen. Steven Ward, datingexpert en ceo van de site matchmakers.com legt uit hoe je dat het best doet.

05/07/2013

Ga naar buiten
‘Het klinkt vanzelfsprekend, maar mannen zitten vaak buiten in de zomer. Ze gaan naar de surfclub, openbare zwembaden, openluchtbars om van de zon te genieten en vrouwen in luchtige kleding te bewonderen’, zegt Ward.

Kleed je zomers
De eerste tip leidt dan ook tot de tweede. Kies zorgvuldig je zomerse outfits uit en hou steeds het midden tussen sexy en subtiel. ‘Kies voor een zwierig jurkje in plaats van een strakke minicreatie met diep decolleté, want die verraadt dat je hopeloos op zoek bent naar de liefde.’ Een klein beetje bloot wekt de nieuwsgierigheid van de man aan.

Ga op stap met een kennis
Ga je steeds op stap met dezelfde vriendenkring en kom je vaak in dezelfde bars terecht, dan leer je niet zoveel nieuwe mensen kennen. Probeer eens uit te gaan met iemand die je niet zo goed kent, dan leer je nieuwe plaatsen en misschien ook nieuwe interessante mannen kennen.

Flirt niet met iedereen
‘Wil je met meer dan een man flirten, doe het dan subtiel. Als je elke potentiële lover verleidelijk aanraakt dan zend je een verkeerd signaal uit. Mannen in je buurt kunnen dan gaan denken dat je hopeloos of afhankelijk bent en zullen geen interesse tonen.’ Ward zegt dat je beter een man uitkiest die je absoluut wil verleiden of je omgeving goed in de gaten houdt.

Hou je conversaties oppervlakkig
Als je de volle aandacht hebt van je vlam, hou de eerste gesprekken dan oppervlakkig. Praat bijvoorbeeld over je zomerplannen en de leukste, zomerse dingen die je al hebt gedaan. Begin niet over eventuele ruzies met je vriendinnen of de inhoud van je kleerkast want dat interesseert hem vast niet. Geef hem ook niet te veel complimentjes en hoor hem niet uit over zijn verleden, want dan kan hij meteen denken dat je solliciteert voor een relatie. Het is belangrijk dat je je spontaan gedraagt en niet te veel laat blijken hoe leuk je het vindt dat hij met je praat.


Bron:Nieuwsblad31/03/2015
De tijd dat er een sociaal taboe rustte op online dating, is voorbij. Eén belg op twee staat wel open voor een afspraakje met iemand die ze online leerden kennen. Dat blijkt uit een onderzoe..
27/02/2014
Lier - Een man uit Lier heeft drie jaar lang een dubbelleven geleid. Enerzijds ging hij door het leven als vader van een perfect gezinnetje, anderzijds perste hij drie jaar lang homo’s af. Hij g..
15/01/2015
Kan je iemand verliefd op je laten worden? Psycholoog Arthur Aron onderzocht het in 1997 en beweerde dat het wel degelijk lukt... als je maar de juiste vragen stelt. Bijna twintig jaar later heeft ..