Zo vind je deze zomer een lief

Singles die deze zomer een partner willen vinden kunnen hun aantrekkelijkheid verhogen. Steven Ward, datingexpert en ceo van de site matchmakers.com legt uit hoe je dat het best doet.

05/07/2013

Ga naar buiten
‘Het klinkt vanzelfsprekend, maar mannen zitten vaak buiten in de zomer. Ze gaan naar de surfclub, openbare zwembaden, openluchtbars om van de zon te genieten en vrouwen in luchtige kleding te bewonderen’, zegt Ward.

Kleed je zomers
De eerste tip leidt dan ook tot de tweede. Kies zorgvuldig je zomerse outfits uit en hou steeds het midden tussen sexy en subtiel. ‘Kies voor een zwierig jurkje in plaats van een strakke minicreatie met diep decolleté, want die verraadt dat je hopeloos op zoek bent naar de liefde.’ Een klein beetje bloot wekt de nieuwsgierigheid van de man aan.

Ga op stap met een kennis
Ga je steeds op stap met dezelfde vriendenkring en kom je vaak in dezelfde bars terecht, dan leer je niet zoveel nieuwe mensen kennen. Probeer eens uit te gaan met iemand die je niet zo goed kent, dan leer je nieuwe plaatsen en misschien ook nieuwe interessante mannen kennen.

Flirt niet met iedereen
‘Wil je met meer dan een man flirten, doe het dan subtiel. Als je elke potentiële lover verleidelijk aanraakt dan zend je een verkeerd signaal uit. Mannen in je buurt kunnen dan gaan denken dat je hopeloos of afhankelijk bent en zullen geen interesse tonen.’ Ward zegt dat je beter een man uitkiest die je absoluut wil verleiden of je omgeving goed in de gaten houdt.

Hou je conversaties oppervlakkig
Als je de volle aandacht hebt van je vlam, hou de eerste gesprekken dan oppervlakkig. Praat bijvoorbeeld over je zomerplannen en de leukste, zomerse dingen die je al hebt gedaan. Begin niet over eventuele ruzies met je vriendinnen of de inhoud van je kleerkast want dat interesseert hem vast niet. Geef hem ook niet te veel complimentjes en hoor hem niet uit over zijn verleden, want dan kan hij meteen denken dat je solliciteert voor een relatie. Het is belangrijk dat je je spontaan gedraagt en niet te veel laat blijken hoe leuk je het vindt dat hij met je praat.


Bron:Nieuwsblad10/11/2012
Elke relatie dreigt op een bepaald moment een sleur te worden en daarom zetten wij enkele tips op een rij die je vandaag nog kunnen helpen. Dankzij onze goede raad kan je meteen werken aan een vurige..
19/01/2010
Het zit AB Inbev niet mee dezer dagen. Terwijl de vakbonden de bierdistributie blokkeren, is een Zuid-Koreaan met de domeinnaam abinbev.com aan de haal gegaan. ..
01/08/2013
Lichtaart - Familiepark Bobbejaanland in Lichtaart besteedt duidelijk ook aandacht aan de vrijgezellen. Daarom heeft er op zaterdag 3 augustus een dating event plaats onder de deskundige leiding van ..