Zo slaagt je langeafstandsrelatie wel

Als je zin hebt in een warme knuffel of een goed gesprek met je vriend maar die woont te ver om dat verlangen te vervullen, dan kan je je verdrietig voelen. Maar dankzij deze slimme trucjes wordt een langeafstandsrelatie wel haalbaar.

14/03/2013

Korte gesprekken
Praat niet te lang met elkaar. Als jullie drie uur aan de telefoon hangen of Skypen, dan weet je de volgende keer misschien helemaal niet meer wat gezegd. Valt het gesprek al snel stil? Fantaseer dan samen over jullie volgende echte date.

Vaste telefoonmomenten
Maak concrete afspraken voor telefoonmomenten. Dat voorkomt twijfels over je relatie, want zo weet je perfect wanneer je hem kan bereiken. Probeer elkaar ook dagelijks te bellen of Skypen, al is het maar om te vragen hoe de dag verlopen is.

Voldoende afleiding
Als je constant thuis zit na te denken over wat je vlam aan het doen is, dan doe je er goed aan om afleiding te zoeken. Ga sporten of spreek af met wat vriendinnen om je gedachten te verzetten. Bovendien lijkt de tijd zo ook voorbij te vliegen.

Voordelig abonnement
Als jullie geen moment zonder elkaar kunnen, dan zullen jullie telefoonrekeningen hoog oplopen. Tenzij je bij je provider informeert naar het goedkoopste tarief in jouw situatie. Vind je het nog te duur? Download dan een app zoals Whatsapp waarmee je gratis berichtjes, foto’s, video’s en audioberichten kan verzenden.

Pittige postkaarten
Denk ook eens aan iets anders dan digitale of telefonische communicatie. Door een postkaartje te sturen laat je blijken dat je moeite wil doen om iets moois te maken van jullie relatie. Schrijf er eventueel een pittig tekstje op, zo vindt je partner het nog spannender om af te tellen naar jullie volgende ontmoeting.
 


Bron:Nieuwsblad21/06/2008
Stoute mannen krijgen de meeste vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van New Mexico. Een ideale mix waar vrouwen voor vallen, is een beetje narcisme, wat harteloosheid en hier en daa..
28/11/2014
Door een lek bij Second Love, een site voor mensen die vreemd willen gaan, was het mogelijk om op basis van e-mailadres te controleren of iemand een profiel had. ..
23/04/2014
In 1938 wist het Amerikaanse Parade Magazine perfect hoe dames zich moesten gedragen op een eerste date met een potentiële partner. Deze concrete tips worden vandaag als zeer seksistisch beschouwd..
02/01/2016
Dating Wie het vinden van een date als goed voornemen heeft voor het nieuwe jaar, is niet alleen. Veel datingwebsites en -apps noemen 3 januari een topdag. Op de eerste zondag van het jaar zijn er ..