Zo laat je jouw interesse subtiel blijken

Je hebt het vast al meegemaakt: je bent verliefd, maar je durft het niet te zeggen aan de man of vrouw in kwestie. Dankzij deze subtiele hints laat je blijken aan je vlam dat je geïnteresseerd bent in een relatie.

30/01/2013

1. Raak je date tijdens een gesprek subtiel aan aan zijn arm of knie.

2. Lach met zijn grapjes – ook al vind je ze niet echt lachwekkend.

3. Bied je vlam een ander drankje aan als zijn of haar glas leeg is.

4. Spreek geregeld de naam uit van je potentiële partner. Als je date oprecht in jou geïnteresseerd is, vindt hij of zij het extra prettig om zijn voornaam uit jouw mond te horen.

5. Bedenk een koosnaampje voor je lover en zorg dat je de enige bent die hem zo noemt.

6. Stuur meteen een sms’je terug als je eentje hebt ontvangen.

7. Zeg dat je naar een concert of film gaat kijken en dat je door omstandigheden nog een extra ticket hebt voor hem. Dat heb je vooraf uiteraard speciaal voor hem gekocht. Tip: zorg voor een reserveplan als je vlam je echt niet kan vergezellen.

8. Kijk naar een tv-programma dat hij je heeft aangeraden en vertel hem wat je ervan vond.

9. Stel een online playlist samen met je favoriete nummers en stuur ze hem door voor het geval hij op een avond zin heeft om nieuwe muziek te ontdekken.

10. Breng ter sprake dat hij ooit iets leuks heeft gezegd tegen jou. En zeg erbij waarom je dat hebt onthouden.

11. Bestel zijn favoriete drankje als jullie samen op café gaan, zonder dat hij er hoeft om te vragen. Gewoon om te bewijzen dat je weet wat hij graag drinkt.

 


Bron:Nieuwsblad21/06/2008
Stoute mannen krijgen de meeste vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van New Mexico. Een ideale mix waar vrouwen voor vallen, is een beetje narcisme, wat harteloosheid en hier en daa..
27/02/2014
Lier - Een man uit Lier heeft drie jaar lang een dubbelleven geleid. Enerzijds ging hij door het leven als vader van een perfect gezinnetje, anderzijds perste hij drie jaar lang homo’s af. Hij g..
18/08/2010
Bijna acht op de tien Belgische singles van 50+ zijn blij met hun zelfstandige leven. Nauwelijks 18 procent van hen is te vinden voor een vaste relatie (een huwelijk of een vaste relatie met samenwon..
27/09/2011
RONSE - Ook dit jaar schuimt Holebi-jongerenvereniging Toeterniettoe de scholen van de Vlaamse Ardennen af om jongeren te sensibiliseren rond holebi's. ..