Zo kan stress je liefdesleven verpesten

Heel wat vrouwen leiden vandaag de dag een hectisch leven en proberen hun privéleven en hun drukke werkschema te combineren. Helaas kan stress niet alleen een negatieve invloed hebben op je gezondheid, maar ook op je liefdesleven.

01/06/2013

1. Jouw kijk op je relatie
Als we onder veel druk staan durven we onze partner wel eens af te snauwen, maar stress kan ook onze kijk op een relatie beïnvloeden. Zo zou wie veel stress heeft haar relatie in sneller een negatief daglicht stellen.

2. Je zelfvertrouwen
Stress wordt ook gelinkt aan een laag zelfbeeld en net wanneer je op zoek bent naar liefde is zelfvertrouwen zo belangrijk. Genieten van een eerste date, flirten met de barman of een knapperd aanspreken op het werk is allemaal veel moeilijker wanneer je veel zorgen aan je hoofd hebt.

3. Je lichaamsbeeld
Een negatieve kijk op je eigen lichaam kan een domper zijn op je relatie en op je seksleven. Stress heeft niet alleen een slechte invloed op je lichaamsbeeld, het kan je uiterlijk ook echt aantasten. Nervositeit kan onze huid vettiger maken en dus pukkels veroorzaken, maar ook breekbare nagels en haaruitval kunnen een gevolg zijn van stress.
 


Bron:Nieuwsblad27/02/2008
..
02/10/2005
Een lief zoeken via het internet, het succes ervan blijft maar toenemen. ,,Logisch'', zegt de Leuvense mediaprofessor Dirk De Grooff. ,,Het is anoniem, niet duur en daardoor heel laagdrempelig.'' Van..
08/10/2015
Het veilen van erotische domeinnamen als seks.nl blijkt lastiger dan gedacht. Nederlands eerste grote veiling van domeinnamen op het gebied van erotiek en dating heeft deze week maar weinig opgelev..
15/10/2015
Telkens als je het icoontje van je mailbox ziet oplichten slaat je hart wat sneller. Je hebt zijn foto's al honderden keren bekeken. Toch hebben jullie elkaar nog niet ontmoet. Kan het dat je a..