Zes onvergetelijke valentijntrips

Vergeet een date in jullie stamcafé of een uitstapje naar de bioscoop. Deze vijf originele valentijntrips bezorgen je ongetwijfeld een romantisch avontuur die je je nog heel lang zal herinneren.

09/02/2011

Maak een impulsieve citytrip
Houden jullie niet van plannen maar wel van verrassingen? Ga met een koffer vol kleren naar de luchthaven en kies ter plekke een last-minute citytrip. Nog voor jullie het goed en wel beseffen zitten jullie in het vliegtuig op weg naar een romantische bestemming zoals Venetië of Praag.

Vier in een reuzenrad
The London Eye, een reuzenrad in het centrum van Britse hoofdstad, biedt toeristen een interessante Valentijnsformule aan. Je kan bijvoorbeeld een Cupidocapsule van het rad afhuren - champagne en doos pralines inclusief - om met je geliefde te genieten van de indrukwekkende Londense skyline. Prijzen variëren tussen 30 euro en 308 euro.

Meer informatie: londoneye.com

Vertrek op mini-roadtrip met een huurauto
Reserveer een luxueuze huurauto (denk: open dak, lederen bekleding) en vertrek op mini-roadtrip. Laat je vriend bij valavond langs kronkelende binnenwegen naar jullie favoriete restaurant rijden of geniet in een droomauto van sterren aan de hemel. Je hoofd op zijn schouder leggen is niet verboden. Let wel: als je voor een oldtimer kiest, is het mogelijk dat je er een chauffeur bij moet huren.

Nuttige adresjes: www.oldtimerweb.be, www.hertz.be, www.porscheverhuur.be

Boek eens een boetiekhotel
Tijdens een valentijnsuitje hoef je niet noodzakelijk iets te doen. Een hele dag in bed blijven liggen is perfect verantwoord. En waar kan je dat beter dan in een betaalbaar hotel met knusse kamers die op een stijlvol boudoir lijken, inclusief hemelbed en bad.

Onze topadresjes: het Pand Hotel (Brugge) en Engelen aan de Waterkant (Gent). Ook de Bongobon ‘Niet Storen’, speciaal bedacht voor Valentijnsdag, staat boordevol charmante hoteltips.

Dineren in de dierentuin
De Antwerpse Zoo pakt uit met Dinner@the zoo, een initiatief waarbij geliefden de dierentuin in een uniek kader kunnen ontdekken. Om 19 uur schuif je aan tafel. Op het menu: liefdesduif met blozende veenbessen en fluweelzachte knolselderpuree. Of wil je liever getuige zijn van het eerste afspraakje tussen roodbaars en jonge prei? Ook vegetariërs kunnen smullen van een exclusief valentijnsmenu. Na het eten krijgen de aanwezige koppels een romantische rondleiding in de rood verlichte, slapende zoo.

Meer informatie: www.zooantwerpen.be

Simuleer een vakantiebestemming
Koppels die momenteel geen budget hebben om te reizen, kunnen gewoon hun droombestemming thuis simuleren. Stel: jullie willen naar Frankrijk. Koop in de supermarkt een Franse wijn, croissants en heerlijke kaassoorten uit verschillende Franse streken. Schuif een cd vol onsterfelijke chansons in je speler of huur een film à la Amélie Poulin of Jeux D’enfants. Spreek ook af om de hele avond Frans met elkaar te praten. Thuisblijven was nog nooit zo ontspannend.


Bron:Nieuwsblad24/06/2011
Zal het goed gaan in je relatie of dienen er zich problemen aan. Ontmoet je eindelijk die droomman of blijft het bij een passionele vakantieromance? Onze horoscoop voorspelt waaraan je je deze zomer ..
28/09/2011
Elke investeerder in durfkapitaal zal het bevestigen: voorstellen voor de financiering van sociale netwerken komen zelfs anno 2011 nog vaak voor. Gratis zijn ze bijna allemaal, de Netlogs, LinkedIns ..
20/07/2015
Hackers dreigen ermee de gegevens van meer dan 37 miljoen cliënten van overspelsite Ashley Madison publiek te maken als die site niet snel gesloten wordt. Ook soortgenoot Established Men moet offl..
27/04/2013
Singles die niet voor zichzelf maar wel voor elkaar een lief zoeken. Dat lijkt de nieuwe manier om aan een man of vrouw te geraken. ‘Wie voor zichzelf zoekt, zit gevangen in een kluwen van emoti..