Zelfmoord na ontmoeting met internetdate

PEKING - Een Chinese tiener heeft zelfmoord gepleegd na een afspraakje met een meisje dat hij via het internet had leren kennen.

05/01/2007

De twee hadden wekenlang met elkaar gechat en spraken af elkaar ook in levenden lijve te ontmoeten.

De 19-jarige schone, bekend onder het pseudoniem Opwaaiende Jurk, bleek in werkelijkheid tien jaar ouder dan haar date en aanzienlijk minder aantrekkelijk dan de 17-jarige jongen zich had voorgesteld.

De jongen keerde onmiddellijk terug naar huis en verhing zich vier dagen later aan een boom, aldus het Chinese persagenteschap Xinhua.


Bron:Nieuwsblad16/06/2009
Maar liefst acht op de tien vrouwen ouder dan 30 geloven niet in eeuwige trouw. Dat blijkt uit een enquête van het vrouwenblad 'Flair'. ..
10/02/2015
Een man uit Genk dient klacht in tegen de Nederlandse datingsite Foxy Dating. Hij werd naar eigen zeggen opgelicht met misleidende informatie, waardoor hij in een maand tijd 1.200 euro kwijt was. &..
03/02/2014
Je kunt het zo gek niet bedenken, of in de States is het een beroep. John Stonehill, bijvoorbeeld, is 'Koelkast Dating Expert'. Dat gaat zo: jij stuurt hem een foto van de koelkast van je date en Sto..
09/03/2013
Antwerpen - De correc­tionele rechtbank heeft Semia B. veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van 30 maanden wegens oplichting. De rechter acht het bewezen dat Semia een verliefde veertig ..