Zelfmoord na ontmoeting met internetdate

PEKING - Een Chinese tiener heeft zelfmoord gepleegd na een afspraakje met een meisje dat hij via het internet had leren kennen.

05/01/2007

De twee hadden wekenlang met elkaar gechat en spraken af elkaar ook in levenden lijve te ontmoeten.

De 19-jarige schone, bekend onder het pseudoniem Opwaaiende Jurk, bleek in werkelijkheid tien jaar ouder dan haar date en aanzienlijk minder aantrekkelijk dan de 17-jarige jongen zich had voorgesteld.

De jongen keerde onmiddellijk terug naar huis en verhing zich vier dagen later aan een boom, aldus het Chinese persagenteschap Xinhua.


Bron:Nieuwsblad07/05/2014
Dochters van overspelige moeders rijden sneller een scheve schaats dan dochters van mama’s die niet vreemdgaan. Dat blijkt althans uit een enquête van de Britse datingsite voor getrouwde vrou..
20/10/2010
Sint-Truiden - Van de deelnemers aan de avonden van Singles 4 Singles zijn 70 procent vrouwen. Mannen zijn terughoudender om naar dergelijke feestjes te gaan. ..
23/03/2012
12 mei wordt ongetwijfeld dé beste dag in het nog prille leven van de 18-jarige student Mike Stone. Op die dag gaat hij - vergezeld van twee pornoactrices als date - naar 'promnight' op zijn Ameri..
03/01/2011
Mannen en vrouwen laten zich niet afschrikken wanneer blijkt dat de persoon met wie ze een afspraakje hebben, geen werk heeft. ..