Wie heeft er ervaring met spirituele datingsites?

Spiritueel ‘daten’ voor spirituele singles! Een term waar ik eigenlijk nooit bij heb stil gestaan. Misschien ook wel omdat ik niet thuis ben in de wereld van de datingsites.  Overigens heb ik er totaal niets op tegen, maar tot zover vind ik het niet echt bij mijzelf passen.

28/10/2014

Ik heb er nooit bij stil gestaan dat er ook datingsites zijn speciaal voor de spirituele onder ons. Mensen die normale datingsites een beetje  te oppervlakkig vinden. Mensen die meer willen zoals diepzinnige gesprekken of samen verder willen groeien en/of  samen het spirituele pad wil betreden. Als ik de sites mag/moet geloven, zitten er talloze leden te wachten op anderen om hun spirituele interesses mee te delen. Dat kan op alle vlakken; van natuurlijk genezers tot aan kaartlezers en alles wat er tussen valt. De bedoeling is dan ook niet om alleen de liefde van je leven te vinden, maar ook om je spirituele horizonten te verbreden.

Ik ben erg nieuwsgierig of er daadwerkelijk mensen zijn die zo hun ‘soulmaatje’ hebben gevonden waarmee ze samen een spiritueel leven kunnen delen en hoe het in zijn werk ging. Of dat het voor mensen een fijne plek was/is  om vriendschappelijke contacten met gelijkgestemden te leggen. Misschien is het de manier om gezellige vrienden met dezelfde interesses te ontmoeten. Zo ver ik begrijp is inschrijven gratis. De reacties die ik op  op internet  over dit onderwerp lees lopen uiteen van: “Je denkt leuke mensen tegen te komen die geïnteresseerd zijn in het spirituele, maar uiteindelijk zijn ze toch op zoek naar iets anders dan dat”,maar ook: “het  is een verademing om een keer  met een gelijkgestemde aan tafel te kunnen zitten.”


Bron:paranormaal.blog.nl19/06/2007
Anderhalf miljoen of een op de zeven Belgen zijn vrijgezel of 'single'. Nooit eerder waren het er zoveel, en hun aantal zal de komende jaren nog stijgen. De toename is het sterkst bij Vlaamse mannen...
13/07/2015
Voor het nieuwe seizoen van het Vijf-programma ‘Singl3s’ zocht presentatrice Annelien Coorevits deze keer drie vrijgezelle mannen. Wie zoekt, die vindt: Roel, Stephane en Jan gaan dit najaa..
17/05/2012
Heb je nog een paar uurtjes tijd voor een belangrijke date? Dan zijn er heel wat dingen die je nog kan doen om je in de juiste stemming te brengen. ..
28/06/2014
Cartooniste en lifecoach Fleur van Groningen buigt zich deze zomer elke week over de persoonlijke brieven van lezers en dient ze van antwoord, met een cartoon en een knipoog. Hoe je volgens Fleur de ..