Wellnessvakanties voor singles met een spiritueel karakter

Zijn mindfulness, yoga en spiritualiteit voor jou geen abracadabra maar een ‘way of life’ waarbij jij je als een vis in het water voelt? Dan geniet je vast en zeker van een vakantie met al deze ingrediënten. Ook als je nog niet zo ‘zen’ bent maar dat wel wilt worden is een ontspannen vakantie voor lichaam en geest echt een aanrader.

14/12/2014

Op vakantie alles loslaten klinkt makkelijk maar is vaak moeilijker dan gedacht. Veel mensen nemen hun werk of privé perikelen mee op vakantie, ook al is dat het laatste wat ze willen. Thuis kun je nog vluchten in je drukke baan, de huishoudelijke beslommeringen, kinderen of juist een overvloed aan sociale contacten zodat je niet echt hoeft te dealen waar je nog meer worstelt. Wil je wat meer rust in je leven en lijf? Dan is een mindfulnes vakantie echt een aanrader. Je leert tijdens een ontspannen vakantie technieken die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Mocht je dan weer in een stressvolle situatie terecht komen, dan heb je een methode om daar mee om te gaan en de rust terug te vinden. Je eens lekker laten verwennen en als een ander mens terug komen? Kijk dan eens bij deze mindfulness reizen.

 

Spirituele reizen
Iedereen heeft een spirituele kracht in zich, alleen is het soms moeilijk deze te vinden of aan te boren. Wil je jouw spirituele kant ontwikkelen en meer tot zijn recht laten komen? Combineer dat dan eens met een bijzondere reis. Samen met professionals ga je op zoek naar jouw spirit. Je leert er oefeningen die je ook thuis prima kunt inzetten. Voor een algeheel gevoel van welzijn wordt dit ondersteund met gezonde maaltijden. Altijd al eens naar India of Sri Lanka gewild? Dan is dit je kans. Een spirituele vakantie op werkelijk prachtige bestemmingen maken je een completer mens.

 

Meditatie reizen
Meditatie is een eeuwenoud gebruik om rust in je hoofd te creëren. Wil jij na een turbulente tijd leren hoe je echt tot rust kunt komen? Dan is een mediatie reis een interessant alternatief op een gewone zonvakantie. Meditatie verwijst naar een wijd spectrum van geestelijke oefeningen. Het woord komt van het Latijnse meditaio, dat op zijn beurt weer is afgeleid van het werkwoord meditari, dat nadenken, overdenken betekent. Wil je meer innerlijke rust? Dan is een heerlijke meditatie vakantie precies wat je nodig hebt!

 

Speciale spirituele reizen voor singles
Wil je leren loslaten, mediteren, yoga beoefenen of een spirituele reis maken maar dan met gelijkgestemde mensen die ook single zijn? Dan kun je terecht bij Artemis Boyd & Mind Reizen,  Puur en Kuur Reizen, Spirituele Vakantiereizen en Djoj in Travel.


Bron:singlessite.nl29/12/2015
Zangeres-actrice Amaryllis Temmerman (40) is opnieuw verliefd. Op Serge Van Limbergen, een salesmanager. Ze leerden elkaar in juli kennen op een datingsite en sinds kort wonen ze ook samen. ..
03/01/2007
,,Zowel in december als in januari merken we dat het aantal vragen met 15 tot 20 procent toeneemt'', vertelt Rika Ponnet, zaakvoerster van Duet, een bureau voor relatiebemiddeling. ..
18/09/2015
Linsey Cotton (33) heeft voor de rechtbank bekend dat Margaret (52) McDonough en haar dochter Nicola (23) uit het leven gestapt zijn nadat zij hen had proberen af te persen. Het was het trieste gevol..
18/11/2013
Het negende seizoen van Boer zkt Vrouw sloot traditiegetrouw af met een grote samenkomst van alle kandidaten. Hebben de romances standgehouden? ..