WeMatch.be neemt sterke start

Amper drie dagen na de start gonst het al van de romantische bedrijvigheid op Wematch.be, de kakelverse datingsite van Het Nieuwsblad en De Standaard.

22/11/2010

Net geen 600 singles maakten van het openingsweekend gebruik om een profiel aan te maken en hun zoektocht naar een partner een extra boost te geven.

'Het grote voordeel van WeMatch is dat de singles die zich inschrijven, alvast één ding gemeen hebben: ze lezen dezelfde krant', liet uitgever Gert Ysebaert bij de lancering weten. 'Dat houdt dus ook in dat die mensen ongeveer hetzelfde niveau hebben, dezelfde belangstellingssfeer. Dat is niet niks als je op zoek bent naar een geschikte partner'

WeMatch.be is een veilige datingsite. Profielen en mailverkeer worden uitgebreid gescreend. Expliciete foto’s en onbetrouwbare profielen worden onmiddellijk verwijderd.


Bron:Nieuwsblad26/01/2013
De 50-jarige Mary Kate Beckman klaagt datingsite match.com aan nadat een man die ze via de site had leren kennen, haar probeerde te vermoorden. ..
13/12/2012
Mannen die een affaire hebben doen hun minnares meestal lingerie cadeau. Dat toont een onderzoek aan van een Nederlandse relatiesite waaraan vijfhonderd personen hebben meegewerkt. ..
10/03/2013
Dames die op zoek zijn naar die ene prins op het witte paard kunnen vandaag de dag terecht op een van de vele datingwebsites, maar voor wie weinig geduld heeft hebben Chinese vrouwen wel een oplossin..
06/11/2010
SINT-NIKLAAS - De KLJ van Nieuwkerken pakt voor de zesde keer uit met zijn Crazy Dating Party op de terreinen van De Schakel. ..