Wat kopen mannen voor hun minnares ?

Mannen die een affaire hebben doen hun minnares meestal lingerie cadeau. Dat toont een onderzoek aan van een Nederlandse relatiesite waaraan vijfhonderd personen hebben meegewerkt.

13/12/2012

Ruim 41 procent van de overspelige partners verrast zijn minnaar of minnares met lingerie, maar setjes zijn ook populair bij trouwe koppels. Zo'n 29 procent van de ondervraagde mannen en vrouwen die geen scheve schaats rijdt, schenken elkaar met de feestdagen pikant ondergoed.

Sitebeheerder van Relatie.blog.nl Dirkje van Bennekom vindt het volstrekt normaal dat mensen lingerie cadeau doen. Ze stelt dat het boek 'Fifty Shades of Grey' kinky seks bespreekbaar heeft gemaakt en veel mensen op zoek zijn naar variatie in de slaapkamer.

Bennekom verklaart ook waarom minnaressen vaak kinky setjes krijgen. Volgens haar worden nieuwe, erotisch spelletjes extra spannend met iemand anders dan een vaste partner. 'Mannen vinden hun eigen vriendin vaak ordinair in een pikant setje, maar daar hebben ze geen problemen mee bij hun minnares', klinkt het. Overspelige vrouwen pakken het anders aan. Ze trakteren zichzelf op sexy lingerie en wachten hun minnaar op in hun niemendalletje.

Naast lingerie verrassen overspelige mannen en vrouwen hun verborgen geliefde graag met een saunabezoek, sieraden, parfum, boeken of cd's. Zo'n 22 procent van de ontrouwe mensen biedt zichzelf aan als cadeau, al dan niet met een strik rond het lichaam.


Bron:Nieuwsblad27/02/2007
ROME - Italianen hebben altijd de reputatie gehad een uitbundig volk te zijn, vooral op liefdesvlak, maar de laatste rage in het daten bewijst het tegendeel. De datingservice Shyno bespaart veel Ital..
17/01/2015
De sector van relatiebureaus vindt de reissector. Om zijn singles aan een nieuwe relatie te helpen, sloot het relatiebureau Altero een samenwerking met Anders Reizen. ‘Met succes. Er zijn al rei..
23/03/2006
Een vrouw heeft na vijf jaar een punt gezet achter haar relatie nadat ze ontdekte dat haar vriend verschillende datingsites bezocht. De bewijzen waren nochtans verwijderd, maar door een bug in Mozill..
17/08/2013
Ik ben een single, 23 en bi. Met vrouwen daten ging goed, daar hield ik een beste vriendin aan over. Met mannen niet. Schrijfster en cartooniste Fleur Van Groningen buigt zich deze zomer elke week ov..