Waarom deze singles hun eerste date niet helemaal uitzaten

Ben jij al ooit op zo'n verschrikkelijke date geweest dat je halverwege het aftrapte? Wel een gebruiker op de sociaalnetwerksite Reddit vroeg het aan andere surfers en de verhalen waren om achterover van te vallen. Wij selecteerden de meest frappante eerste dates.

11/04/2015

Gebruiker LetOneRip: "We waren al aan het daten, maar ik dacht dat het leuk zou zijn om uit eten te gaan. Ze arriveerde met haar zus, beste vriendin en hun respectievelijke vriendjes. Niemand van hen had geld bij. Ze werd boos toen ik zei dat ik het geld niet had om vijf mensen te trakteren. Ze stuurde een berichtje om het uit te maken toen ik op weg naar huis was . Ik heb niet gereageerd. Ik begrijp nog altijd niet waarom ze dacht dat het aanvaardbaar was om vier mensen uit te nodigen zonder me eerst te verwittigen."

 

Gebruiker PM_ME_YOUR_PHILLIPS: "We gingen uiteten en hadden duidelijk gemaakt dat het echte een date was. Hij daagde op met een ander meisje en negeerde me de hele tijd. Zij maakte gemene opmerkingen toen hij even niet oplette. Hij had me zelfs niet gezegd dat hij iemand zou meebrengen. Toen we ons in de zetels van de bioscoopzaal installeerden, zei ik dat ik naar het toilet moest. Ik ben niet teruggekeerd."

 

Gebruiker Engelb15: "Via een datingsite had ik een meisje leren kennen. Ze kwam dronken toe op onze eerste date samen met een vriendin en haar zoontje van één maand oud. Nooit had ze me verteld dat ze een kind had. Met het excuus dat ik naar het toilet moest, ben ik zo snel mogelijk vertrokken."

 

Gebruiker RebelScumbag: Een meisje dat ik online had ontmoet, bracht haar zus mee. Mijn date zei niks en haar zus legde me op de rooster over mijn plannen en intenties. Nadat we hadden besteld, vertelde de zus dat ze hoopte dat ik zou betalen, want dat was wat echte mannen doen op een date. Ik antwoordde dat ze gelijk had, maar dit eerder een sollicitatiegesprek was. Mijn deel van de rekening heb ik betaald en dan ben ik vertrokken.

 

Gebruiker Siltyn ging een meisje oppikken voor een eerste date. "In de auto zat ze al vlijtig op haar gsm te tokkelen. Eens in het restaurant aangekomen, bleef ze voortdurend sms'en. Dus maakte ik me er snel vanaf met het excuus dat ik naar het toilet moest. Ik heb haar nooit meer gezien." 

 

Titlejunk vertelt op Reddit: "Hij was 45 minuten te laat en werd boos omdat een andere man aan de bar me had aangesproken toen ik op hem wachtte. Vervolgens vertelde hij me alles over de verborgen satanische boodschappen in de openingsceremonie van de Olympische Spelen."


Bron:Reddit05/08/2013
Lichtaart - Meer dan honderd singles waren aanwezig op het eerste ‘Dating Event’ in Bobbejaanland. Ze werden verwelkomd door Goedele Liekens en mochten een hele namiddag samen met andere si..
31/08/2012
In Brussel opende donderdag een vestiging van Berkeley International, een relatiebureau voor succesvolle singles. Het mikt op financieel onafhankelijke mensen die op zoek zijn naar een partner, maar ..
04/09/2009
Op datingsites wordt de waarheid naar hartelust verdraaid. Volgens Amerikaanse psychologen liegen vrouwen over hun leeftijd, mannen over hun inkomen. En het gewicht? Daar doen we allemaal een schepje..
17/08/2013
Ik ben een single, 23 en bi. Met vrouwen daten ging goed, daar hield ik een beste vriendin aan over. Met mannen niet. Schrijfster en cartooniste Fleur Van Groningen buigt zich deze zomer elke week ov..