Waar naartoe op een eerste date?

Probeer eens wat iets anders dan een bioscoopzaal of een restaurant als setting voor je eerste afspraakje.

28/06/2010

Je hebt een date versierd. Zover ben je dan. Een sexy jurkje heb je nog wel in de kast  en je kapsel krijg je ook wel in orde - maar wat ga je in godsnaam doen op zo'n eerste date?

- Ontbijten. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus waarom daar niet mee beginnen? Het is een leuk alternatief voor de klassieke dinner date, en blijkt hij toch niet zo boeiend dan gedacht, heb je altijd een excuus om weg te gaan. Bovendien loop je niet het risico om totaal beneveld verkeerde dingen te denken of te doen.

- Wijnproeven. Heb je toch een glaasje of twee nodig om je zenuwen onder controle te houden, ga dan wijnproeven. Het getuigt van jouw goede smaak, het is fijn om samen iets nieuws te leren en als het misloopt, kan je meteen zijn gevoel voor humor testen.

- Minigolf spelen. Een goede manier om te zien of hij competitief is ingesteld. Bovendien is het een gelegenheid om samen te lachen en kan je hem flirterig om hulp vragen bij het vasthouden van je stick. Een alternatief bij slecht weer: bowlen.

- Fietsen. Niet erg rock 'n roll, maar het heeft het voordeel dat je niet de hele tijd hoeft te praten. Voorzie wel een pickninck.

- Dessert eten. Samen een dessertje gaan eten is goedkoper dan een heel diner, het is luchtiger en je hoeft niet na te denken over gespreksonderwerpen die drie gangen kunnen meegaan.

- Een comedy show kijken. Een beetje humor kan geen kwaad op een eerste date en dus is een avondje lachen een fijn alternatief voor de bioscoop. Koop wel nooit tickets voor de eerste rij - je wil liefst niet op het podium belanden.

- Naar een kermis of pretpark gaan. Door samen in een attractie te gaan toon je dat je leuk bent en gekke dingen wil doen. Als hij banger is dan jij: pas op. Als hij je een teddybeer wint: houden!

 


Bron:Nieuwsblad09/02/2015
'Net seks gehad met Edelman, echt waar.' Die selfie met een superster uit het American Football gaat als een lopend vuurtje rond op sociale media. ..
05/10/2011
Vrouwen die make-up dragen, worden doorgaans als competenter en aantrekkelijker beschouwd dan onopgemaakte vrouwen. Behalve wanneer ze te veel make-up dragen, want dan maken ze net een onbetrouwbare ..
29/11/2011
Voldoet je partner niet aan je eisen tussen de lakens, dan hoef je hem niet in te ruilen voor een vurige minnaar. Leer hem liever de Nederlandse site superminnaar.com kennen, waar hij aan de hand van..
19/04/2011
De Amerikaanse datingsite Match.com heeft aangekondigd de gegevens van haar leden te zullen controleren met de Amerikaanse databank van seksuele delinquenten. ..