Vrouwen houden van ouderwetse verleidingstrucjes

Een romantisch diner, samen een fles wijn kraken, een liefdesverklaring afleggen... deze klassieke verleidingstrucjes blijken vandaag de dag nog steeds te werken. Dat blijkt uit een recente enquête van Yahoo Shine and Fitness Magazine waaraan duizend personen deelnamen.

28/05/2012

Het merendeel van de geënquêteerden vindt een intiem diner met een heerlijke fles wijn erbij een mooi begin van een opwindende nacht. Voor zo’n 42 procent van de ondervraagde dames is een date helemaal geslaagd als er lieve woordjes in haar oor gefluisterd worden. De meeste dames krijgen bovendien zin om te vrijen wanneer een man zegt dat hij haar graag ziet.

Dirty Talk
Uit de enquête blijkt nog dat ondeugende prietpraat veel minder erotiserend werkt dan aangenomen. Slechts 25 procent van de respondenten komt in de stemming dankzij dirty talk.

Telefoonseks
Opvallend is dat jonge mannen en vrouwen elkaar wel graag pikante sms’jes zenden. Zo’n 22 procent van hen krijgt zin in seks door een flirterig berichtje. Dat aantal ligt beduidend lager in oudere leeftijdscategorieën. Amper 12 procent raakt opgewonden van een stout sms’je. De helft van de respondenten geeft wel toe dat ze ervaring hebben met telefoonseks.


Bron:Nieuwsblad12/01/2016
Je krijgt maar weinig kansen op de datingapp Tinder. Als je niet meteen een goede indruk maakt, ben je al snel naar links geswiped. Welke outfit je dus draagt op de foto's, kan dus al snel belangrijk..
30/12/2014
Menen - Een opmerkelijke oproep van een moeder uit Menen: via het Facebookprofiel van haar zoon Jeroen is ze op zoek naar een meisje om met hem de overgang van oud naar nieuw te vieren. ..
30/10/2004
In het landelijke Vleteren, hartje Westhoek, is het aantal inwoners met een vreemde nationaliteit in één jaar tijd met meer dan veertig procent gestegen. Dat is het hoogste cijfer van het hele ..
14/02/2015
'Ik ben een 30-jarige, nuchtere vrouw. Ik heb al drie jaar een relatie waarin ik me gelukkig voel. We zien elkaar graag, kunnen veel delen, maar van echte romantiek is er weinig sprake'. Relatiedesku..