Vrouw had deze bizarre dump-sms niet verwacht

Gedumpt worden is nooit leuk, en al zeker niet via sms, maar het bericht dat een 30-jarige Australische vrouw kreeg van haar intussen ex-vriend slaat werkelijk alles. De man maakte een bizar lijstje met redenen waarom hun relatie gedoemd was om te mislukken. Het bericht groeide in geen tijd uit tot een hit op sociale media.

19/11/2014

In de dump-sms laat de man weten dat hij het niet pikt dat zijn vriendin haar relatiestatus op Facebook nog niet heeft aangepast. Hij blijkt zich ook te storen aan het feit dat de vrouw ‘onbeleefd is tegen zijn kat’ en vaak vloekt want ‘dat is helemaal niet vrouwelijk’. De man kan het ook niet verkroppen dat de vrouw niet wilde vertellen hoeveel partners ze al heeft gehad. ‘Dat doet me vermoeden dat het er meer zijn dan drie, en dat is totaal onaanvaardbaar’, schrijft hij.

De gedumpte vrouw, die anoniem wenst te blijven, vertelde aan het Australische 9news dat ze intussen al over de breuk heen is. ‘Hij was dertig, een beetje een nerd, maar verder echt een goeie kerel. Ik kreeg de sms op een maandagmorgen nadat ik een weekend weg was geweest naar het huwelijk van een vriend. Ik vond het een beetje lachwekkend.’ De vrouw blijkt overigens allergisch te zijn aan katten. ‘Toen ik bleef slapen vroeg ik dan ook of zijn kat buiten kon blijven, en dat viel blijkbaar niet in goede aarde. Ik ga nooit meer uit met een man die een kat heeft’, klinkt het.

 

 


Bron:Nieuwsblad09/06/2011
Wie single is, voelt zich vaak verplicht dat te compenseren met een boeiend leven en een uitgebreide vriendenkring. Maar soms is dit ‘Sex and The City’-leven net datgene wat hen tegenhoudt ..
11/01/2016
Van verschillende walletjes eten kan wel eens verkeerd aflopen, vraag maar aan Martin Whitehead. Zijn vrouw Karen haalde er zelfs de camera van de Australische tv-show 'A Current Affair' bi..
06/11/2014
Zoersel - Christophe Sepot, de 34-jarige Zoerselnaar die aan een wereldreis ‘Around the world in 80 dates’ bezig is, verlaat dit weekend Europa. Hij zeilt vanaf volgende week richting Baham..
30/12/2015
Naast de traditionele nieuwjaarsbrief is 1 januari ook de dag van de goede voornemens. Ieder jaar opnieuw dezelfde loze beloftes, die amper een maand later alweer helemaal vergeten zijn. Of je ze n..